Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért vonzódnak a nőkhöz sokkal jobban mint a nők a férfiakhoz?
Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 14:09
32/33 anonim válasza:
Nem akadtam ki, csak ez nem kérdés egyszerűen. Nem információ szerzésért jöttél, hanem netto trollkodásért és ennyi. Azért, hogy bizonygasd az álláspontod, ami kb senkit nem érdekel. Ezért lettél jelentve.
33/33 anonim válasza:
Szerintem az anyai vonalban kell keresni a választ férfi tekintetében: tehát már eleve az anya sokat számít egy férfinek (de nem mindenkinek), így ez öröklődik a többi nő felé irányuló érzelmei felé. Rejtetten sokan olyan nőt keresnek maguknak, aki valamilyen formában hasonlít az anyjára.
Szerintem, így ez nem bizonyított vélemény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!