Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak miért vonzódnak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért vonzódnak a nőkhöz sokkal jobban mint a nők a férfiakhoz?

Figyelt kérdés

2020. szept. 14. 14:09
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Egyrészt te vonzalmat kérdeztél.

Másrészt még így sem igaz.

2020. szept. 14. 15:03
 22/33 anonim ***** válasza:
72%

Na jólvan, ne szivassuk a csávót, adjuk meg neki amiért ide jött, hadd kapja meg, legyen mire kivernie, na tessék:

Minden nő, maradék nélkül egy önző szemét dög, hogy rohadjon meg pfujj az összes! direkt csakazértis rosszindulatól összefogtak a férfiak, a világ és minden mi szent ellen...de különösen ellened szövetkeznek a gonosz rosszindulatú nők...meg még az ellen a pár "szakértő, tutira tudja és megmondja a frankót" csávó ellen akik a videóidban osztják az észt. Ezért (és most jól figyelj, mert ez a titok az egyetlen fegyver a szemét csajok ellen) legyél homokos! Vágj vissza a mocsok kis ribiknak, és csakazértis dugj pasikkal! Figyeld meg még jót is tesz az erekciódnak, ahogy hallod közben a szánalmas jajveszékelésüket, hogy az sok gonosz terv mind hiába volt, mind füstbe ment, hogy fognak ezután jól kitolni veled, ha te már nem is lányokat szereted!

2020. szept. 14. 15:06
 23/33 A kérdező kommentje:
#22 Köszönjük Emese.
2020. szept. 14. 15:18
 24/33 A kérdező kommentje:
#20 Volt már nem is egyszer ;)
2020. szept. 14. 15:19
 25/33 A kérdező kommentje:
Aki késztetést érez hogy véleményt írjon az halgassa végig legalább az egyik belinkelt videót, mielőtt lejératná magát.
2020. szept. 14. 15:21
 26/33 anonim ***** válasza:
76%
Én végighallgattam és még mindig azt gondolom te járatod le magad.
2020. szept. 14. 15:25
 27/33 anonim ***** válasza:
Fogyassz kevesebb incel tartalmat és beszélj többet emberekkel, nőkkel ne adj Isten és rájössz, hogy ez a szexista duma amit lenyomnak a videókban nem igaz :D
2020. szept. 14. 15:28
 28/33 anonim ***** válasza:

Szerintem ez kb egyforma. Annyi h a nők az ismert/ismerôs pasikra buknak.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerde..

2020. szept. 14. 15:37
 29/33 A kérdező kommentje:
#27 Én már több példát láttam magam körül ami bebizonyítja hogy ez igaz, de lehet hogy én vagyok a hülye, és a többi ilyen Piros tablettás (Red Pill) személy. De most őszintén, ha igaz is, miért kell ezen ennyire kiakadni, hogy egyesek még a kérdésem is jelentik...
2020. szept. 14. 15:45
 30/33 A kérdező kommentje:
#30 Akkor gondolom nő vagy...
2020. szept. 14. 16:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!