Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteró pasik akiknek ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró pasik akiknek ennyire alacsony az igényszintje: titeket tényleg ennyire nem tud érdekelni kivel, csak végre szexeljetek?

Figyelt kérdés

Ennyire alacsony az önértékelésetek?

Nem érzitek magatokat sząrul közben meg utána?

2020. szept. 13. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Leírnád, hogy kivel való szex utal erre az alacsony igényszintre?
2020. szept. 13. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a kiszemelt srác a konkurenciát dugta meg és a kérdező hoppon maradt.
2020. szept. 13. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:
26%
Te is ugyanígy lennél, ha évekig senki nem lenne hajlandó szexelni veled. Szerencsére titeket nőket nem fenyeget ez a veszély, akárhogy is néztek ki.
2020. szept. 13. 15:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Te miről beszélsz, utsó? Szerinted akivel évekig nem volt hajlandó senki szexelni, annak alacsony az igényszintje? Mert szerintem az a legyet is megdugná röptében...
2020. szept. 13. 17:04
 5/6 anonim ***** válasza:
60%
Az, hogy alacsony az igényszintje, pont azt jelenti, hogy a legyet is megdugná röptében.
2020. szept. 13. 18:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi nok szarul festunk, mikor csak egy dugas utan nem hivnak tobbet.

De oszinten en mar ertem, milyen az, mikor valaki csak egy numerat akar, de azert arra az idore nagyon kell az a kemia.

2020. szept. 13. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!