Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a gyakorin miért hazudnak a nők ?
Mindegyik magasság és péniszméret vagy jóképű kérdésnél ilyen közhelyeket írnak a nők. Hogy biztos lesz olyan aki majd szeretni fog meg csak egy fokkal legyél szebb mint az ördög stb. De érdekes hogy ezek a nők a való életbe szemtől szembe úgy elhajtanák jobb esetbe rosszabb esetbe még meg is aláznák a csúnyább alacsonyabb fiút.
Lányok tudjuk jól, hogy magasnak kell lenni (min.180+) és jóképűnek. Miért kell egy anonim oldalon mást mondani? Vagy akkor ha ilyeneket mondtok tessék való életbe is ugyanezt gondolni.
Nem lehet, hogy nem a magasságod vagy az arcod az igazi probléma hanem a személyiséged az amivel nem lehet egy szobában megmaradni?
Igényesebb vagy arra, hogy a partnered hogy néz ki, mint a saját megjelenésedre?
Mikor beszélgettél utoljára egy óránál többet nőkkel úgy, hogy szex nem volt a pakliban?
173 centi vagyok, teljesen átlagosan nézek ki, átlagos a farkam mérete is
mégis innen 3 exem van és pár ismerős csaj, van akivel szex is lehetett volna
szóval inkább te hazudsz magadnak, de ha csak rinyálni tudsz, mint itt sokan, akkor ne csodálkozz, hogy menekülnek a nők!
A volt barátom átlagos magas volt olyan 175 cm, átlagos arca volt, nem volt az a tipikus jóképű pasi és a farka is átlag méret volt. Együtt voltunk évekig. De nyilván csak hazudok:D
Nem rinyálni kell, hanem változtatni.
A parom nem egy standard jo pali, 1 evig csak baratok voltunk kisfiusan nez ki, vekony es 178 cm de o eletem szerelme, johetne Jason Momoa akkor is a paromat valasztanam mert remek ember, isteni vele a szex, dolgos, minden idejet nekem akarja szentelni, egyenlo tarsanak tekint, kikeri a velemenyem es sose akarna szandekosan megbantani!
23/l
Nincs is kockafejed Pistike!
Dehogy vagy alacsony,és csúnya!!
:-D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!