Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Itt a gyakorin miért hazudnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt a gyakorin miért hazudnak a nők ?

Figyelt kérdés

Mindegyik magasság és péniszméret vagy jóképű kérdésnél ilyen közhelyeket írnak a nők. Hogy biztos lesz olyan aki majd szeretni fog meg csak egy fokkal legyél szebb mint az ördög stb. De érdekes hogy ezek a nők a való életbe szemtől szembe úgy elhajtanák jobb esetbe rosszabb esetbe még meg is aláznák a csúnyább alacsonyabb fiút.

Lányok tudjuk jól, hogy magasnak kell lenni (min.180+) és jóképűnek. Miért kell egy anonim oldalon mást mondani? Vagy akkor ha ilyeneket mondtok tessék való életbe is ugyanezt gondolni.

2020. jún. 23. 14:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
85%

Amit idáig leírtál abból az jön le hogy te egy makacs , önfejű buta és kompromisszum nélküli csákó vagy.

Lehet még mellé tényleg csúnya és alacsony is vagy.

Így biztos nem sok esélyed van.

2020. jún. 23. 16:27
 12/27 anonim ***** válasza:
61%
Igazából elegük van szerintem abból, hogy minden áldott nap felteszi valaki, vagy valakik ugyanezeket a kérdéseket. A való világ nem fehér és fekete és nem lehet egy számítógép mögül, kérdésekre adott válaszokból megismerni.
2020. jún. 23. 16:31
 13/27 anonim ***** válasza:
80%
Volt férjem 165 cm magas, és őrülten szerelmes voltam belé. Mondjuk nem volt egy önbizalomhiányos görcs.
2020. jún. 23. 17:32
 14/27 anonim ***** válasza:
75%
#8: Volt egy kollégám, aki egy fejjel alacsonyabb volt tőlem (azaz 170 centi sem) és nem túl bizalomgerjesztő rókaképe volt (mondjuk edzett, kisportolt volt, de azt bárki megteheti), amikor megismertem. Aztán megismertem a barátnőjét, aki magasabb volt nála és irtó aranyos, cuki csaj. Azóta összeházasodtak. Ja, mint kiderült a srác rendkívül talpraesett, segítőkész, intelligens volt és jó cimbik is lettünk, mert nem volt egy antiszoc barom. Kapiskálod, hogy min múlik igazából? ;)
2020. jún. 23. 17:38
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

7

Ilyen névvel hogyan lehet vonzó a nök szemében?

A Jason-ről a tó melletti macsétás sorozatgyilkos, a Momoa-ról pedig Momo az internes rém mém jut az eszembe. xD

2020. jún. 23. 17:41
 16/27 anonim ***** válasza:
73%

Én mindig úgy vagyok vele, hogy annyit várok el a kapcsolatomban amennyit én is tudok nyújtani. A volt párom alacsonyabb volt mint én, mégis őrülten szerettem több mint 4 éven át. Az arca sem volt a leghelyesebb, de mivel tudom hogy én sem vagyok túl szép lány, így nem vágyom arra, hogy 10/10es testépítő Adonisz pasim legyen. Nyilván szükség van egy alapvető vonzalomra, de ez már akkor működőképes ha az ember ápolt, jól öltözködik, esetleg jó a frizurája.

Kedves kérdező, neked sem kell tökéletesnek lenni, csak találnod kell egy olyan lányt aki úgy szeret téged ahogyan vagy, viszont azzal a hozzáállással, hogy minden nő hazudik vajmi kevés esély van rá, hogy bármelyik nő szimpátiáját elnyerd

2020. jún. 23. 22:04
 17/27 anonim ***** válasza:
9%
Jöttök ezzel a volt párom/férjem alacsony volt történetekkel... amik mind úgy végződtek, hogy kidobtátok őket.
2020. jún. 24. 00:18
 18/27 anonim ***** válasza:
75%
Férjem is alacsony, és nem tervezem kidobni.
2020. jún. 24. 01:02
 19/27 anonim ***** válasza:
81%
#17 nálunk speciel ő dobott engem és azért, mert kiment külföldre dolgozni. Azóta nem voltam szerelmes senkibe se, mert ő hiányzik, már több mint egy éve 🤷‍♀️
2020. jún. 24. 01:12
 20/27 anonim ***** válasza:
65%

Na ugy tűnik a magasságot még lehet toleralni:D ha alacsony csajjal jössz ossze nem kell 180 nak lenned:p

De ha rusnya a fejed kicsi a farkad cseszheted, így jó?😊

2020. jún. 24. 04:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!