Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a gyakorin miért hazudnak a nők ?
Mindegyik magasság és péniszméret vagy jóképű kérdésnél ilyen közhelyeket írnak a nők. Hogy biztos lesz olyan aki majd szeretni fog meg csak egy fokkal legyél szebb mint az ördög stb. De érdekes hogy ezek a nők a való életbe szemtől szembe úgy elhajtanák jobb esetbe rosszabb esetbe még meg is aláznák a csúnyább alacsonyabb fiút.
Lányok tudjuk jól, hogy magasnak kell lenni (min.180+) és jóképűnek. Miért kell egy anonim oldalon mást mondani? Vagy akkor ha ilyeneket mondtok tessék való életbe is ugyanezt gondolni.
Nem szeretem pl,hiaba jó pasi,hogy rámír puszikkal,vagy leszolit,mizuzik...
Én megmondom őszintén utálom ha próbálkoznak nálam.
Ennyi. De biztos vannak nők,akik nem szépfiukkal is össze állnak.
Nem vagyunk mind hazugok...
Ideirja az ember az őszinte véleményét és le van pontozva,hát oké.
Mennyi pasit ismerek,akik nem gyönyörűek,én pl sose érnék hozzá,de szép barátnőjük van.
Én is voltam már olyan férfival,hogy utólag ránézek,és hogyhogy hozzá értem? Mert kedves volt,figyelt rám, időt szakított rám,kiismert... belső tulajdonságokkal elcsábított.
Nem mellesleg,a mostani párom belsőre,stílusra 10/10❤️.
Kinézetre is nagyon édes! Nem magasabb sokkal nálam,nem izmos,átlag testalkat,kis pocak, szőrös mellkas. Mindenkinek más tetszik. Nekem ő. Lehet hogy három éve sose néztem volna rá. Nem feltétlen kell legyen 180cm izmos gyurmagyuri. Látvány elemnek jó,másra nem,nekem.
Nem,nem kell 180+nak lenned.Szerinted 180 alattiak mind magányosan ücsörögnek,és öregszenek meg?
Itt van a 26#os például.Neki nem kellenek az izmos testalkatúak.Nomost én pedig az vagyok.De pont nem érdekel,hogy ez kinek nem tetszik.Engem az érdekel,aki így elfogad,széles vállakkal,178 cm magasan.
És van eleg nő,akinek ez megfelel.
Ne azokkal foglalkozz ,akiknek vmi nem tetszik,hanem azokkal,akiknek megfelelsz.
És mindenkinek nem fogsz megfelelni,mint ahogy neked se mindegy h valaki 150 kiló e,vagy 60,esetleg szőke,vagy barna..stb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!