Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kelthetem fel egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kelthetem fel egy férfi szexuális érdeklődését?

Figyelt kérdés
Van egy pasi akit annyira akarok higy már én sem hiszem el... Hogyan tudnám azt elérni, hogy ő akarjon megdugni?

2020. szept. 10. 05:56
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Nahát akkor tisztázzuk...

Nincs barátnője

Szexelne velem mert már volt róla szó csak nem volt tovabb lépés.

Velem lehet normálisan beszélni nem rögtön a szex az első témám.. ami kicsit sértő hogy egyesek rögtön ezt gondolják...

És nem... Nem vagyok ronda...ebben biztos vagyok...nem mondom magam pláza cicának de akit akarok azt általában meg is kapom

2020. szept. 10. 11:54
 22/24 anonim ***** válasza:
87%

Nos..ha nincs barátnője, ès nem is meleg, ès be is jössz neki ( állítólag ) akkor kèt lehetősèg van:

1. Túl jó nőnek tart ès nem mer közeledni, mert fél, hogy felsül. Vannak olyan félènkebb, önbizalomhiányosabb pasik, akik leblokkolnak egy - szerintük - sokkal jobb nő láttán, kèpesek magukat alulèrtékelni ès bebeszèlni maguknak, hogy egy ilyen fullos nőnek ők úgysem lennènek elegek. Így mèg akkor sem tesznek konkrèt lèpèst az áhított nő felè, ha az konkrétan cèlozgat rá, hogy "szabad a pálya." Inkább álmodoznak ès verik a farkukat a nőre, mert biztonságosabban èrzik magukat a kis álomvilágukban, ahol minden úgy alakul, ahogyan azt ők elterveztèk.

2. Tènyleg nem jössz be neki. Ès meg is próbált finoman lerázni - pl mikor nemet mondott az italra - csak nem vetted a lapot!! Nem biztos az, hogy a külsőddel van gond. Lehet külsőre bejössz neki, csak a szemèlyisègedben, stílisodban taszítja valami.

Egy igazi, tökös pasi, már megfektetett volna, ha annyira akar, mint amennyire te állítod.

2020. szept. 10. 12:35
 23/24 anonim ***** válasza:
Lehet az gond,hogy a tökéletes nő-t látja benned és ez vissza tartja tehát fél tőled.Én ugyan igy voltam én is a tökéletes nőt láttam benne és nem igazán mertem kezdeményezni nála,persze azis hozzátartozik a dologhoz,hogy én nem is kaptam olyan egyértelmű jeleket sajnos..😓
2020. szept. 11. 13:25
 24/24 anonim ***** válasza:
50%
Ez a fickó vagy még nem találta meg a tökeit, vagy másféllel kezdődik a személyi száma. Még a mai elférfiatlanodott világunkban is ritka nagy balfék.
2020. szept. 11. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!