Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kelthetem fel egy férfi szexuális érdeklődését?
Nahát akkor tisztázzuk...
Nincs barátnője
Szexelne velem mert már volt róla szó csak nem volt tovabb lépés.
Velem lehet normálisan beszélni nem rögtön a szex az első témám.. ami kicsit sértő hogy egyesek rögtön ezt gondolják...
És nem... Nem vagyok ronda...ebben biztos vagyok...nem mondom magam pláza cicának de akit akarok azt általában meg is kapom
Nos..ha nincs barátnője, ès nem is meleg, ès be is jössz neki ( állítólag ) akkor kèt lehetősèg van:
1. Túl jó nőnek tart ès nem mer közeledni, mert fél, hogy felsül. Vannak olyan félènkebb, önbizalomhiányosabb pasik, akik leblokkolnak egy - szerintük - sokkal jobb nő láttán, kèpesek magukat alulèrtékelni ès bebeszèlni maguknak, hogy egy ilyen fullos nőnek ők úgysem lennènek elegek. Így mèg akkor sem tesznek konkrèt lèpèst az áhított nő felè, ha az konkrétan cèlozgat rá, hogy "szabad a pálya." Inkább álmodoznak ès verik a farkukat a nőre, mert biztonságosabban èrzik magukat a kis álomvilágukban, ahol minden úgy alakul, ahogyan azt ők elterveztèk.
2. Tènyleg nem jössz be neki. Ès meg is próbált finoman lerázni - pl mikor nemet mondott az italra - csak nem vetted a lapot!! Nem biztos az, hogy a külsőddel van gond. Lehet külsőre bejössz neki, csak a szemèlyisègedben, stílisodban taszítja valami.
Egy igazi, tökös pasi, már megfektetett volna, ha annyira akar, mint amennyire te állítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!