Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kelthetem fel egy férfi szexuális érdeklődését?
Figyelt kérdés
Van egy pasi akit annyira akarok higy már én sem hiszem el... Hogyan tudnám azt elérni, hogy ő akarjon megdugni?2020. szept. 10. 05:56
2/24 A kérdező kommentje:
Az mit jelent??
2020. szept. 10. 06:11
3/24 anonim válasza:
Nőként nem nehéz elérnek hogy valaki megkívanjon. Flörtöj vele, öltözz, viselkedj előtte kihívón.
4/24 A kérdező kommentje:
Próbáltam hidd el.. flörtöltem vele elég nyilvánvalóan... Kihívóan öltöztem... Kimondta h lenne velem.. de nem tett semmit
2020. szept. 10. 06:16
5/24 anonim válasza:
Ebben az esetben, lehet valami visszafogja őt. A legegyszerűbb, ha elhívod egy italra, utána meg hagyod magad és ennyi.
6/24 A kérdező kommentje:
Nem fogod elhinni... De kérdeztem tőle hogy mikor iszunk már együtt azt mondta hogy ő nem iszik... Én meg annyira nem akartam erősköni, hogy nem pont alkoholra gondoltam
2020. szept. 10. 06:47
7/24 anonim válasza:
Hmm, hát ez olyan mintha félne tőled vagy piedesztálra emelt téged. Nem fog menni máshogy, csak úgy hogy kb magadra rángatod. Ilyen merev választ, hogy ő nem iszik rég hallottam.
8/24 A kérdező kommentje:
Ebben van valami mert egyszer azt mondta, hogy én vagyok a tökéletes nő..
2020. szept. 10. 06:54
10/24 A kérdező kommentje:
Gondolod hogy eljonne?
2020. szept. 10. 07:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!