Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keltsem fel egy 20 évvel idősebb férfi figyelmét?
Van egy "ismerősöm",akivel régen párszor találkoztam, de már több, mint másfél éve nem találkoztam vele. Legutóbb nem ismert fel, én pedig nem szólítottam le. Hogyan tudnám felkelteni a figyelmét? (Nem párkapcsolatot szeretnék tőle, csak egyéjszakást.) Nem tudom, leállna-e velem beszélni ha ráköszönnék.
21/N
Szólj neki hogy te vagy az aki es utána beszelgessetek!
Flörtölj és kacérkodj vele es ha érdeklődést mutat feléd biztos lehetsz az éjszakába is!
Beszelgess el vele par mondatot , ha semmi jelet nem adja , hogy tovabblepne , lepj te is tovabb
Idösebb ferfi ha jónak lát ö kell teperjen erted , beigerjen dolgokat , nem te
Ha legközelebb összefutsz vele akkor menj oda hozzá és köszönj rá,incselkedj,ha veszi a lapot és ö is elkezd flörtölni akkor nyert ügyed van...
De ha csak köszön és ennyi akkor hagyd, mert már nem akar tőled semmit.
Esetleg még annyit mondhatsz neki h "Figyi nem akarsz feljönni hozzám? van fent egy üveg borom és megnézhetnénk együtt a Colombot.. Tuti nem fogja kihagyni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!