Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csikló izgató krémek, tapaszta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisgöncöl kérdése:

Csikló izgató krémek, tapasztalat?

Figyelt kérdés
Elvileg könnyebb így orgazmushoz jutni és ha valaki hallott róla vagy tapasztalta már, milyen, ne tartsa magában, köszönöm!

2020. szept. 7. 20:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A krém semmit sem befolyásol, a csiklóizgató akkor ha a megfelelőt találod meg ami pont úgy rezeg, olyan erősséggel ahogy neked jó. Ez is változó viszont, van akinek segít az orgazmus elérésében másnak nem jelent túl sok extrát és inkább zavarja. Vegyél egyet kipróbálod, ha bejön akkor bingód van :)
2020. szept. 7. 21:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!😅
2020. szept. 7. 21:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Jellemzően minden vibrinek több fokozata van, úgy hogy lesz miből válogatni. :)) Ettől függetlenül a kérdező csikló izgató krém alatt szerintem másra gondolt. Vannak krémek, amik vérbőséget okoznak a csiklóban, nagyajkakban, a bejáratnál, esetleg a hüvelyben is. Emiatt érzékenyebb az egész terület és valóban könnyebb orgazmust elérni. Ugyanezt a célt szolgálja a puncipumpa is.
2020. szept. 8. 11:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, erre gondoltam.😊
2020. szept. 8. 13:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Esetleg nem volt még eddig orgazmusod és szeretnél kísérletezni? :)
2020. szept. 8. 13:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Pontosan.😅
2020. szept. 8. 13:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Nah és milyen krémet sikerült kiválasztani a sokból? :D
2020. szept. 8. 14:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyet sem még :D
2020. szept. 8. 23:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Nemrég hasonló helyzetben voltam, mint te, nekem a gyakorlás mellett a durex intense orgasmic gel-je elég sokat segített ebben :) szóval nekem azzal sikerült eleinte
2020. szept. 9. 18:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Nekem a csikloizgato krem semmit nem befolyasolt. Csak csipett. Durex markaju volt.
2021. jan. 1. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!