Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgy társaimat kérdezem, hogy ti próbáltatok-e a léghullámos csiklóizgató? Mik a tapasztalatok? 25N
Én nem rég rendeltem egy Womenizer koppintást nyilván az eredetire nem futja ,de árban találtam kedvezőt. Kíváncsi voltam ,hogy egyáltalán milyen az érzés, mert ha nem jön be akkor nem akarnék kidobni az ablakon 30 meg 56 ezer forintot egy csikló izgatóra .
De kellemes csalódás volt sőt gyakorlatilag 1 perc és nyersz ilyen gyorsan és ilyen intézíven még sose élveztem el. Ez a készülék úgymond az orális szexet "hettesit" persze nem körözi le a valódi férfi ajkat és a forró nedves játékos nyelvmunkát .De azt kell mondanom ,hogy számomra jobb volt mint egy kis G-pontos mini vibri.
Én ezt a típust választottam
Szombaton rendeltem Ma itt is volt és amint lehetett teszteltem is .
Nem reklám
Csak azért linkeltem be ,hogy ne az legyen a kérdés, hogy Melyik fajta
Eddig 3 fajtaj probaltam de nekem tul eros
Tulizgatott es az mar fajt. Utana orakig nem tudtam elelvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!