Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexeltetek már "baráttal"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Matyilda kérdése:

Szexeltetek már "baráttal"?

Figyelt kérdés
Van egy barávom, akivel néha flörtölgetünk, de csak így viccből. De most megbeszéltük, hogy holnap átjön és lefekszünk egymással. Szépnek tartom, de nem akarnék össze jönni vele. Rég szexeltem tehát biztos jó lenne, de szerintetek megéri? Ti lemondanátok vagy nem?

2020. szept. 7. 15:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%

Igen.

Pasival is, csajjal is.

F

2020. szept. 7. 15:34
 2/15 anonim ***** válasza:
94%

miért mondanád le?

simán jó a dolog!

csak figyeljetek oda, egyik fél se akarjon többet.

Várjuk a beszámolót :D

2020. szept. 7. 15:36
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Dehogy mondanám le. Jól levarrnám. Írd le mi volt.
2020. szept. 7. 15:37
 4/15 anonim ***** válasza:
77%

Állítólag mindenki azzal csinálja, hiszen úgy mutatják be egymást mindig, hogy: "itt a barátom", "itt a barátnőm", sohasem azt mondják, hogy "itt van az aki nélkül nem tudnék élni", stb... :-)

De értem én a kérdést, viszont egy szexért sohasem biztos hogy megéri kockáztatni egy barátságot, mert ha balul sül el, akkor se barát se szex... :-)

Persze nem akarok vészjósló lenni, meg nem tudhatom mennyire "jó barát"-ról van szó, lehet hogy két fiú... :-)

2020. szept. 7. 15:45
 5/15 anonim ***** válasza:
96%
Mi is szoktunk néha szexelni a legjobb barátommal, de attól még csak barátok vagyunk, szóval van ilyen is, nem törvényszerű, hogy valaki elkezd többet érezni.
2020. szept. 7. 15:52
 6/15 anonim ***** válasza:
26%

#5-ösnek: Ezzel azt mondtad el, hogyha szexeltek valakivel akkor maga a szex semmi pozitívat vagy negatívat nem ad a kapcsolathoz, ami azért érdekes, mert ha ez így lenne, akkor semmi szükség sem volna szexre, márpedig az emberek zöme élni sem bírna nélküle.

(Ha egy PVC csőbe csúsztatott vattába vered ki a f*a.szod, még abban az esetben is többet kezdesz érezni a cső iránt, mert attól elégültél ki, mondhatni hálás vagy neki. :-) )

2020. szept. 7. 16:01
 7/15 anonim ***** válasza:
Igen L/23
2020. szept. 7. 16:04
 8/15 anonim ***** válasza:
#6: Nincs f..szom, úgyhogy én nem verem sehova. :D Nem tudom, én hiába olvastam el mégegyszer, nekem nem így jött le a válaszom, de sajnálom, ha neked igen, nem így értettem. Arra gondoltam, hogy ha a kérdező esetleg attól félne, hogy valamelyikük elkezd többet érezni a másik iránt, akkor ne féljen, mert ugyan van ilyen is, nem jelenti azt, hogy velük is ez fog történni.
2020. szept. 7. 16:15
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
#8-asnak: Tehát te olyan okos vagy, hogy pontosan tudod, hogy a másik fél majd mit fog érezni? Ehhez csak gratulálni tudok! Az meg, hogy REMÉLJÜK nem következik be, nos az tudod mit jelent, kb azt, hogy holnap vagy esik az eső vagy nem... :-)
2020. szept. 7. 16:20
 10/15 anonim ***** válasza:
31%
Nem értem, hogy min vagy kiakadva, és miért kezdesz el személyeskedni, amikor én tök normálisan reagáltam neked. :D Senki nem mondta, hogy mi lesz, meg mi nem lesz. xd Írtam egy ellenpéldát, hogy nálunk így van, ennyi. Lehet, hogy nem a leghasznosabb válasz a világon, de erre a kérdésre mást nem is nagyon lehet írni, meg ez az oldal is úgy működik, hogy emberek a saját tapasztalataikat mesélik el, és ezekből próbálnak leszűrni valamit a kérdezők.
2020. szept. 7. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!