Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexeltetek már a tanárotokkal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltetek már a tanárotokkal?

Figyelt kérdés

Ha igen, melyik évfolyamon?

Hány éves voltál és a tanár mennyi?

Fiú vagy lány vagy?

2020. aug. 23. 17:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

Tegnap is megkérdezted.

Minden nap meg fogod?

2020. aug. 23. 17:53
 2/12 A kérdező kommentje:

Az nem én voltam

2020. aug. 23. 17:53
 3/12 anonim ***** válasza:
21%
Nem, sajnos nempedig álalános suliban nagyon kívántam a fizika tanáromat.
2020. aug. 23. 17:55
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

És higgyem is el hogy egyszerre enyyi embernek eszébe jut ilyen pont ezen az oldalon?

Egyébként is fogjátok már fel hogy ez erkölcsileg nem helyes, mert ezáltal a tanár igazságtalan előnyökben részesíti a diákot!

2020. aug. 23. 17:55
 5/12 anonim ***** válasza:
63%
majdnem
2020. aug. 23. 17:57
 6/12 anonim ***** válasza:
96%

Én tanárként nem részesíteném előnyben a diáklányt, ha összejönnék eggyel. Felnőttek módjára meg lehet tanulni elkülöníteni a magánéletet a munkától. Meg aztán diszkréció is van a világon.

De az egyik az, hogy ha mégis kiderülne, akkor engem akkor is valószínűleg kirúgnának, mert ilyenkor nem szoktak mérlegelni, meg méltányosságot gyakorolni, az iskola jó híre fontosabb nekik annál.

A másik, hogy a diákok munkájának az értékelésénél nagyon extrém, kiugró eltérések nem is lehetnének a tényleges tudásához képest. Szexel velem vagy sem, egy kettes tanulónak nem adhatok ötöst. Senki sem hinné el, se a kollégák, se a lány osztálytársai, akik ismernék... és akkor egyből minimum gyanússá válnánk, hogy valami oka van a kivételezésnek.

De most így belegondolva, mindenképpen egy fura helyzet lenne. Éjszaka lepedőakrobatika, "óh te állat, tegyél velem amit akarsz...." stb :D napközben meg "igenis Tanár úr..." és magáz a többiek előtt... :D

2020. aug. 23. 18:36
 7/12 anonim ***** válasza:
69%
Igen, ha részletesebben érdekel írj.
2020. aug. 23. 18:47
 8/12 anonim ***** válasza:
93%
Nem, pedig volt 1-2 nagyon csinos tanárnőm.
2020. aug. 23. 19:16
 9/12 anonim ***** válasza:
93%
Nem, de voltunk olyan kapcsolatba hogy én felhoztam témának, mi lenne HA. Nagyon jóban voltunk mert sokat segítettem neki és utána valahogy mindig vele volt valamim.. (önkéntes munka(50óra), vagy sulis rendezvények után elpakolni, néha megkért hogy a kv-ját hozzam be a tanáriból stb). És nem szidott le meg semmi, elmondta teljesen hogy ő is szeretné, de ezzel a saját életét és családját tenné kockára. Bármi szükség lenne ott vagyok neki és ő is nekem. Már elballagtam a suliból, de a tanárnővel még mindig jóban vagyok és hébe-hóba beszélgetünk :)
2020. aug. 23. 19:43
 10/12 anonim ***** válasza:
55%
Igen. Most is járunk.
2020. aug. 23. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!