Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már a tanárotokkal?
Ha igen, melyik évfolyamon?
Hány éves voltál és a tanár mennyi?
Fiú vagy lány vagy?
Tegnap is megkérdezted.
Minden nap meg fogod?
Az nem én voltam
És higgyem is el hogy egyszerre enyyi embernek eszébe jut ilyen pont ezen az oldalon?
Egyébként is fogjátok már fel hogy ez erkölcsileg nem helyes, mert ezáltal a tanár igazságtalan előnyökben részesíti a diákot!
Én tanárként nem részesíteném előnyben a diáklányt, ha összejönnék eggyel. Felnőttek módjára meg lehet tanulni elkülöníteni a magánéletet a munkától. Meg aztán diszkréció is van a világon.
De az egyik az, hogy ha mégis kiderülne, akkor engem akkor is valószínűleg kirúgnának, mert ilyenkor nem szoktak mérlegelni, meg méltányosságot gyakorolni, az iskola jó híre fontosabb nekik annál.
A másik, hogy a diákok munkájának az értékelésénél nagyon extrém, kiugró eltérések nem is lehetnének a tényleges tudásához képest. Szexel velem vagy sem, egy kettes tanulónak nem adhatok ötöst. Senki sem hinné el, se a kollégák, se a lány osztálytársai, akik ismernék... és akkor egyből minimum gyanússá válnánk, hogy valami oka van a kivételezésnek.
De most így belegondolva, mindenképpen egy fura helyzet lenne. Éjszaka lepedőakrobatika, "óh te állat, tegyél velem amit akarsz...." stb :D napközben meg "igenis Tanár úr..." és magáz a többiek előtt... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!