Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, balatoni nyaraláson szexeltetek egy éjszaka alatt 2 lánnyal?
Figyelt kérdés
Azok írjanak csak, akikkel megesett! Vetítők kíméljenek ;)
Hogy történt? Mennyi idő volt a két szex között? Hány évesek voltatok és mennyi a lányok?
2020. aug. 24. 00:28
1/7 anonim válasza:
Sértegetni próbálsz? Pedig én vetítek.
A mozigépész.
2/7 anonim válasza:
nem balaton, itthon, mondjuk 12 óra telt el a 2 között
3/7 anonim válasza:
Nem balatoni a történet és kb. 2-3 óra telt el a kettő között.
4/7 anonim válasza:
Nem Balatoni történet de úgy kb. fél perc telt el a kettő között. Többes - swingerben, ahol több pár volt "jelen" az eseménynél.
5/7 anonim válasza:
Nem éjszaka volt, hanem nappal és feltarháltam magam a vitorlásukra, majd iszogattunk és hármasoztunk.
6/7 anonim válasza:
Hármasban történt... De nem egy csoportos szexem volt
7/7 anonim válasza:
Nekem Budapesten történt többször is.
Volt egy időszak, amikor az akkori párommal elég rossz kapcsolatot ápoltunk, de ő rendbe akarta hozni. Tudta, hogy van nekem más, így reggel még a másikkal szexeltem, majd indultam az exhez, és ő is megvolt.
A rekordom amúgy egy nap három volt, mert ebbe a körbe belefért egy badoos is, akit pedig este fogadtam.
És a legszebb az, hogy mindenki tudott mindenről, mert közöltem mindenkivel, hogy ez most ilyen nyílt dolog lesz egy ideig.
Ez hónapokig ment igy, majd döntésre kényszerítettek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!