Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek is vannak perverzebb gondolataitok ha már rég szexeltetek?
Lányoknál a perverz tevékenység: 2 szer is kinyalatni magukat, miközben a zoknit sem veszik le.
Persze ez is csak elméletben...
" az nem kérdés, hogy a pasik alapból pervezebbek, a lányok, nők számára a szex sok esetben egy meghittebb dolog"
Édes kérdező virágszálam!
Mindegyik egyformán perverz!
Csak talán a nők jobban elhallgatják.
Viszont ha egy nő kicsit iszik és beindul, akkor nincs ki gátat szabhatna neki a perverzió terén!
vannak persze, főleg az erőszakolós/bdsm-es témájúak izgatnak ilyenkor, meg általában is egyébként, de ez nyilván hatványozódik amikor az emberre éppen rájön :D
23L
Én fiú vagyok, szeretek igazat mondani, megbízható vagyok, sőt vannak érzéseim is, mondhatni filmekbe illő romantikus elképzeléseim is vannak. A szexel annyit tudok várni, amennyit csak akarok.
Azt azért nem mondanám, hogy egy fiú érzelem nélkül is tud szexelni, hiszen aki szexel, az is érez valamit... :-)
Természetesen ha teli van a tököm, kiverem, de ebből nem csinálok nagy ügyet, hiszen ez olyan, mintha megéhezel és eszel, vagy szomjas leszel és iszol... :-) Az más kérdés, hogy valaki ehhez másokat is felhasznál/kihasznál. Én nem!
Az emberek szexuális tevékenységét hasonlíthatnánk az állatokéhoz, de az állatokra nézve ez sértés lenne, hiszen ha jól tudom a pingvinek egy társat választanak egy életre, míg az emberek abban versenyeznek, hogy ki baszott több partnerrel kevesebb idő alatt... :-)
Egyszer egy riportban kérdeztek egy hímringyót (aki fiú létére árulja magát), és azt mondta, hogy a nők sokkal-sokkal perverzebbek, mint a férfiak, ezzel azt hiszem mindent el is mondott.
Tehát semmi akadálya annak, hogy azt mondjuk a nők kurvák, de erre a legtöbb még büszke is... :-)
Hát, Igaz Mondó Reloaded dugjon veled egy felajzott anyamedve, ha már a hűséges pingvinek nem hajlandók kielégíteni!
Én meg megyek a prostikhoz szexelni egy kicsit...
Majd ha Grazból visszajöttél, jelentkezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!