Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Mit szóltok egy visszahúzódó magas, sportos pasira?
Pont, hogy ezek nagy dumás pasik szoktak lenni, de engem ért néhány trauma az életben, ami miatt 187 cm/90 kg-al is az a csendes, visszahúzódó, önmagamtól senkihez sem szóló típus vagyok. Nincs barátnőm és ITT nem is keresek. Csak kíváncsi vagyok, hogy lányok mindenféle korosztályból vonzónak találnak-e egy ilyen pasit?
F/28
Őszinte leszek. Nincs bajom a visszahúzódó emberekkel, vannak barátaim akik önmagukat visszahúzódónak aposztrofálják, idegenekkel kevésbe beszédesek (velem nyilván nem így nem zavar).
De az évek alatt rájöttem hogy mivel én extrovertált vagyok, jobban passzol hozzam valaki olyan aki hasonló, aki beszédes, aki lazább.
Nem arról van szó hogy ő legyen a falu bikája, egyszerűen csak jobban passzolok, jobban kijövök általában azokkal az emberekkel akik ilyen tekintetben hasonlóak hozzám.
Ahhoz, hogy eldöntsem vonzónak tartok-e valakit nem elég egy magasság és súly adat, valamint az, hogy visszahúzódó.
Alapjában véve vonzódtam már visszahúzódó pasihoz, viszont nagyrészt jobban kedvelem a nyitott, extrovertált férfiakat.
Egyébként milyen traumák értek, amiért ilyen visszahúzódó lettél?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!