Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Voltatok már fiúval...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Voltatok már fiúval akinek görbe volt kicsit a farka vagy szoptatok már görbét? Milyen volt? (Nekem 15cm és balra görbül)

Figyelt kérdés
És nemnem vagyok 12 éves szűz srác csak még soha senkitől nem kérdeztem milyen és most kíváncsi vagyok.

2020. szept. 5. 13:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen, a görbét nehezebb alapjáraton, úgy egyáltalán mélytorok nélkül is szopni. Ha tényleg nagyon erősen görbül, a mélytorokról kb le is mondhatsz.
2020. szept. 6. 14:21
 12/16 A kérdező kommentje:
Jaa, nem veszélyes amúgy. Szerintem oldalról, ha fekszem mondjuk simán lemegy
2020. szept. 6. 21:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Mélytorkoztál már? K*rva nehéz és fájdalmas. Majd ha csináltad, utána mondjad hogy "simán lemegy".
2020. szept. 7. 09:50
 14/16 A kérdező kommentje:
Te ennyire sügér vagy? Ha valaki nem képes rá, nem gyúrom le a torkán. Nem mondtam kötelező tövig szopni. De ahogy látom, téged rendesen megszopathattak😕
2020. szept. 8. 11:09
 15/16 anonim ***** válasza:
28%
Ha még csak 12 éves vagy, meg nőni fog. Teljesen átlagos méret.
2020. szept. 9. 06:07
 16/16 anonim ***** válasza:
38%

Egyáltalán nem kicsi a 15.

Én az egyenest szeretem a legjobban.

Felfelé és lefelé görbülővel voltam.

Akinek felfelé görbült, az tényleg jól tudta stimulálni a G-t, az nagyon szuper volt, de az egyenessel jobb volt, mert az is simán eléri a G pontot, ha a derekamat alápolcoljuk. Viszont a felfelé görbülő kipattan menet közben.

Lefelé görbülő nem érte el a G pontomat, ő nem tudott izgalomba hozni, nem is nedvesedtem rendesen.

Szopásnál nem éreztem nagy különbséget, de én nem mélytorkozok.

2020. szept. 12. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!