Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, egyenes vagy valamelyik irányba görbül nektek?
Figyelt kérdés
Illetve ezt előnynek vagy hátránynak tartjátok, mármint, hogy egyenes vagy görbe. Reakciók milyenek voltak lányoktól?2020. aug. 30. 07:34
2/13 anonim válasza:
Egyenes az enyém,a célnak tökéletesen megfelő. F 25
3/13 anonim válasza:
Balra görbül. Semmi gondom nem volt belőle. Lányoknak és fiúknak is tetszik.
4/13 A kérdező kommentje:
Pasimnak jobbra és mindig szabadkozik hogy sajnálja, hogy ilyen, pedig mondom neki, hogy nagyon jó, de nem hiszi el. Szeretnék picit az önbizalmában segíteni :)
2020. aug. 30. 07:47
5/13 Mkdir válasza:
Én inkább a lányokra koncentrálok mint a farkamra, vagy hogy mekkora meg merre gorbül, de hát ahány ház...
6/13 anonim válasza:
Enyhén,alig észrevehetően balra dől, már utána jártam, ez a normális!!
9/13 anonim válasza:
Nekem kicsit felfele görbül.
Már megbékéltem vele, de jobban örültem volna, ha nekem is egyenes lenne.
20F
10/13 anonim válasza:
Néud meg hogy elbizonytalanítottad ezt a szerencsétlent:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!