Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyik Hölgyet választanátok? 1. modell alkat, normál szexen kívül nem szeret semmi mást, finnyás ha a szájába kell venni a f..t 2.husisabb, telt alkat. Összes lyukba mehet, nyeli, imádja mindenhová
Figyelt kérdés
2020. szept. 3. 14:59
11/18 anonim válasza:
Egyik sem naradnék a páromnal,Dagi
12/18 anonim válasza:
A 2., bár nem akarom análba, de azért az orál a XXI. században hozzátartozik a szexhez. Inkább egy átlagos, kedves, jófej, vidám lány akivel megvan a szexuális összhang, mint egy plázacica, plasztikbaba aki csak fekszik az ágyban mint egy darab fa.
13/18 anonim válasza:
Nekem a 2-eske kéne inkább.
Nem szeretem az unalmas nőket az ágyban.
F
14/18 anonim válasza:
Én egy átlagos alkatnak jobban örülnék aki legalább annyira perverz mint én, imádja és igényli a nyalást és nem akarja az anált.
Ha mellette művelt és vicces akkor főnyeremény
15/18 anonim válasza:
Az első biztos nem, akkor már a jobb kezem (pedig csupán alakra az ilyen nő lenne a legjobb). Nincs demotiválóbb mint egy finnyáskodó partner, külsőtől függetlenül.
Második attól függ mennyire telt. Ha picit azzal nincs baj, sőt. De egy bizonyos súly felett megint csak azt mondom hogy inkább elintézem magamnak.
16/18 anonim válasza:
Egyertelmu hogy a 2. Nekem jobban tetszenek a teltebb,molettebb lanyok.
17/18 anonim válasza:
Azért nagyon nem mindegy, hogy hogy néz ki az a telt lány... Egyébként meg a 2-est a szabadabb szexuális hozzáállása miatt. Egy fadarabbal nem sokra megyek az ágyban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!