Szerintetek melyik modell szebb, melyiket választanátok, BMW 7, Mercedes S vagy Audi A8? Kiegészítés
Ismerősi körömben ha kérdezem, a Merci mindig hátul van, de érdekes, hogy felmérésekben az S mercedes vezet, illetve USA-ban abból fogy a legtöbb a 7 BMW és A8 előtt
De a tapasztalat mást mond
Én talán az S Mercit választanám, mert régóta gyártanak luxus autókat, és úgy tűnik nekem hogy az a legtartósabb 2-3-400 ezer km-e árulják őket, és még mennek, BMW-k ben fele ennyi km-nél már panaszkodnak a tulajok
Ti melyiket vennétek a mostani legújabb modellek közül és miért?
Ha autót kéne vásárolnom, akkor ebből a kategóriából (is) japánt vásárolnék.
De ha arra vagy kíváncsi, melyik tetszik, hááát... Az Audi biztos nem. Le fogtok pontozni, de teljesen semmilyen az A8, nekem semmivel nem tetszik jobban, mint pl. egy Octavia. A másik kettő közül nehéz választani, a fiatalabb énem inkább a bajorokhoz, az idősebb inkább a stuttgartiakhoz húz.
Az A8 az utolsó, aztán jön a Mercedes, aminek a külsejét imádom, főleg egy 20+ collos, de nem túl sportos felnivel, viszont belül nekem nem jön be. Nekem ez már valahogy túl elegáns... Például a klíma fúvókáit utálom :D , meg a kormányát is.
De a BMW 7, a G11-G12-es széria, abban nekem minden tökéletes. Egyszerűen szeretem minden részét, kívül-belül egyaránt. Az is nagyon jó, hogy a képernyőt már érintéssel is lehet kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!