Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran halljátok ezt a dumát? Miért volt ilyen izgató számomra? 19/L
Igazából nekem van egy 2 éves kapcsolatom, és minden rendben van benne.
Viszont nemrég egy pasi nyomulni próbált rám írásban, és rá akart venni a szexre.
Elhangzott egy olyan mondat a szájából, hogy “csak popsiba csináljuk, az nem megcsalás, és amúgy sem tudná meg..”
És ez a mondat eléggé felizgatott, de egyben baromságnak is tartom, viszont számomra azért volt izgató mert elképzeltem hogy valaki nagyon akarja a szexet, de nem akarja megcsalni a parjat, es kepes ilyen baromsagot bebeszelni maganak hogy ha popsiba csinaljak, az nem szamit megcsalasnak. Es nagyon izgalmas volt ebbe belegondolni hogy ez tortenik meg velem, de persze tudtam uralkodni magamon, es nem mentem bele semmibe sem.
A baratommal pedig megbeszeltem az egeszet, es sosem szeretnem ot megcsalni.
Ti mit gondoltok errol a dumarol, gyakran halljatok ez? Illetve miert izgathatott fel ennyire?
Kerem a rbancozos, szidkozodo valaszokat keruljuk, mivel nem csaltam meg a baratom, es az hogy milyen ember valaki a tettein fog mulni, nem pedig azon hogy beindul-e egy iranyithatatlan testi funkcioja, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!