Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyakran halljátok ezt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakran halljátok ezt a dumát? Miért volt ilyen izgató számomra? 19/L

Figyelt kérdés

Igazából nekem van egy 2 éves kapcsolatom, és minden rendben van benne.

Viszont nemrég egy pasi nyomulni próbált rám írásban, és rá akart venni a szexre.

Elhangzott egy olyan mondat a szájából, hogy “csak popsiba csináljuk, az nem megcsalás, és amúgy sem tudná meg..”

És ez a mondat eléggé felizgatott, de egyben baromságnak is tartom, viszont számomra azért volt izgató mert elképzeltem hogy valaki nagyon akarja a szexet, de nem akarja megcsalni a parjat, es kepes ilyen baromsagot bebeszelni maganak hogy ha popsiba csinaljak, az nem szamit megcsalasnak. Es nagyon izgalmas volt ebbe belegondolni hogy ez tortenik meg velem, de persze tudtam uralkodni magamon, es nem mentem bele semmibe sem.

A baratommal pedig megbeszeltem az egeszet, es sosem szeretnem ot megcsalni.

Ti mit gondoltok errol a dumarol, gyakran halljatok ez? Illetve miert izgathatott fel ennyire?

Kerem a rbancozos, szidkozodo valaszokat keruljuk, mivel nem csaltam meg a baratom, es az hogy milyen ember valaki a tettein fog mulni, nem pedig azon hogy beindul-e egy iranyithatatlan testi funkcioja, vagy nem.

2020. szept. 2. 12:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%

Azért izgat mert képzeletben àtélted. A tiltott mindig jó.

Te örülnél annak ha a pasid levelezne egy nővel aki azt részletezné neki hogy szopnà le, vagy hogy lovagolnà meg.

Szàmomra az is megcsalàs ha a párom olyannal levelezik aki nyíltan tesz szexuális ajànlatot.

2020. szept. 2. 12:17
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Hülyeség. Állva kell szexelni, az nem megcsalás, mert nem feküdtél le vele.
2020. szept. 2. 12:21
 3/11 A kérdező kommentje:
2, igazad van
2020. szept. 2. 12:22
 4/11 anonim ***** válasza:
59%
A fickó határozottsága fogott meg, ettől még nagy különbség van a bunkóság, zaklatás és a határozottság között.
2020. szept. 2. 12:45
 5/11 zol56 ***** válasza:
49%

A legprűdebb ember is eljátszik a gondolattal max tagadja még önmaga előtt is. Az új a szokatlan a tiltott mindig is izgatò volt és lesz is. Amíg nem történt semmi addig nincs baj. A semmi alatt a semmit értem. Mert sokan keresik a kifogásokat. Á, nem csaltam meg mert csak leszopott, csak segbe dugott, csak kivertem... stb stb.

Akárhol találhatsz nőt és férfit aki így viselkedik mint akit leírtál. Nem Te tehetsz róla. Sokan átesetek hasonlón mégse csalták meg a párjukat. De azért izgalmas...

Sok történet van. :-)

2020. szept. 2. 12:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Amiről nem tud az ember, az nem fáj 🤔🤔
2020. szept. 2. 13:02
 7/11 anonim ***** válasza:

ennek száz oka van, de a leginkább a tabu, a nyersesség, a határozott nyomulás és a hirtelen beindult fantázia, hogy ha megtörténne akkor megcsalás is meg nem is. Ez a nagyon finom határvonal, ami miatt izgató is, meg megvető is, emiatt sok érzelem kering egyszerre benned, amitől begerjedsz. Pont mintha azt mondanám, hogy verd ki nekem, az nem megcsalás, vagy nézd meg online ahogy kiverem a te képedre, az sem megcsalás.

Természetesen úgy sem tennél semmit, de egy másodpercig beugrott egy kőkemény kép ami fel is izgatott, egy nagyon állati, durva, megvetendő fantázia, szóval a legjobb fajta :)

Ne ijedj meg, mindenkinek van ilyen, senki sem tud ellenállni az ilyeneknek, ha picit kacérkodnak már vele.

2020. szept. 2. 14:22
 8/11 Macnab ***** válasza:
Amikor igy beszélgetsz másokal ott gond van, elöbb-utobb valakit leápolsz,kiprobálod milyen a nem megcsalos popsi sex..egyszerűen többre vágysz,lapos a sex a barátodal..szereted?? Ne hagyd el,mellete legyenek kalandok..a vágyad ugyis gyözni fog..nem elnyomni kell..okosan megtalálni a középutat..
2020. okt. 27. 05:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Na kipróbáltad már?
2020. okt. 27. 08:58
 10/11 A kérdező kommentje:
Igen...
2020. okt. 27. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!