Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyanokról, mint én, hogy egyszerűen képtelen vagyok bárkivel is lefeküdni? 22/L
Még szűz vagyok, csók sem volt soha
Ez beteges?
27-es...azért mert nem volt vele jó, miért lenne veled bármi baj? Szerelmes voltál abba a srácba? Mert szerintem nagyon nem.
Az igazi szexet egy igazi nő csak akkor éli át, amikor szerelmes.
Amikor csak úgy szétteszi, mert már ciki szűznek lenni és keresünk egy önként jelentkezőt a feladatra, ha nem is túl vonzó a számunkra...
Olyankor a szex nem lesz túl nagy élmény se elsőre, se másodikra, se tizedikre...
Amúgy méretbeli probléma tényleg lehet, ha túl nagy a srácé és kilóg belőled cm-ekre, akkor az fájni fog és soha nem lesz kellemes. Persze a szerelem és vonzalom itt is csodákat tehet, de a túl nagy szerintem nem kellemes.
Kedves 31-es!
Nem, nem voltam és ezt mindketten tudtuk.
Azzal sajnos nem értek egyet, hogy nem élvezi a nő a szexet szerelem nélkül és bár tényleg nem akartam szűz lenni, nem csak széttettem a lábam az első jöttmentnek. Igenis vonzó volt a srác kívülről és belülről is.
Maga a szex szerintem szerelemmel sem túl nagy élmény az elején a lányoknak. Sőt... max az az élmény, hogy mit tudnak nyújtani a párjuknak, meg, hogy ennyire “összekapcsolódnak.”
A mérete se volt jó, szóval nem volt egy olyan kapcsolat, amit annyira sajnáltam volna. Ez van. Nem lehet minden tökéletes. Ennek ellenére remélem, hogy ő legalább talált egy ő hozzávaló nőt. :)
Szia,
Hallgass a lelkiismeretedre es az orangyalodra es keruld a bunt..es megtalalod a lelki bekedet is ..
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!