Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyanokról, mint én, hogy egyszerűen képtelen vagyok bárkivel is lefeküdni? 22/L
Még szűz vagyok, csók sem volt soha
Ez beteges?
Igen, igen, találj magadnak valami hangzatos megnevezést, aztán menj felvonulni a prideon, hogy extra jogokat követelsz ezért.
Már mindenféle elmebetegségre van egy fasza kis, jólcsengő, hangzatos megnevezés. Válassz egyet.
Attól függ, hogy mi az oka.
Amíg csak nem alakult úgy eddig semmi komolyabb neki, vagy nem érezte úgy, hogy eljött a megfelelő partner és/vagy alkalom, addig teljesen oké.
De ha ennek valami mélyebb oka van, az már kicsit eltántorítana.
FIGYELEM!
Esküszöm nektek, ezt a kérdést most lemásolom oszt kb. két hét-három hónap múlva felteszem pontosan ugyanígy, csak "férfi változatban"! Kíváncsi vagyok, vajon mennyivel lesz több a degradáló válasz, mennyivel lesz másabb a hangvétel! ;) (bár azért itt is akadt egy-kettő)
Az hogy szűz vagy nem baj, de hogy nem csókolóztál az fura, de egyébként kinek milye beállítottságú.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!