Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyanokról, mint én, hogy egyszerűen képtelen vagyok bárkivel is lefeküdni? 22/L
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, csók sem volt soha
Ez beteges?
2020. szept. 1. 18:36
1/42 anonim válasza:
Lehet még nem találtad meg a megfelelő embert akihez annyira vonzódsz.
2/42 anonim válasza:
Mi az oka annak, hogy még nem történt meg egy csók sem?
3/42 anonim válasza:
Üdv a kulbban, 34F :)
Valami nyilván nálad is el van tolva ha ennyi idősen még semmi se volt de mivel nem ismerünk, nem tudjuk miken mentél át így szerintem megbélyegezni se lenne fair.
4/42 anonim válasza:
Mindennap van ez a kérdés. Igen, valamilyen betegséged van, amit nem ismersz be, vagy ha igen nem fogadod el. Persze majd jönnek azok akik szerint, teljesen normális ez, mert ők nekik is hasonló problémájuk van.
5/42 anonim válasza:
Két oka lehet:
1) Még nem találtad meg a megfelelő, neked szimpatikus embert akivel úgy érezted, vágytál volna rá hogy csókolózzatok.
2) Erős tudat alatti komplexusok, gátlások dolgoznak benned. Szakember felkeresését javasolnám... ne küzdj egyedül a démonjaiddal!
7/42 anonim válasza:
normális ha mentális betegséged van vagy ronda/fogyatékos vagy.
Nem normális mert társadalmilag ez fura. Ami fura az nem normális.
Az hogy csók sem volt,hát nem gyengén fura.
8/42 A kérdező kommentje:
Ezért kérem, hogy tapasztaltak írjanak 🙂
2020. szept. 1. 19:13
9/42 anonim válasza:
Nem vagy aszexulális vagy aromantikus? Olvass utána ezeknek a kifejezéseknek hatha magarda ismersz.
10/42 anonim válasza:
nem hangzik túl csábitóan volt nálampont gy 22 éves szüz kinyaltam a punciját élvezte de nem akartam tovább menni bizonytalan volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!