Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Emiatt szakítanátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt szakítanátok?

Figyelt kérdés
Nyárzáró bulit tartottunk az egyik ismerősömnél, én többekkel leléptem italt venni, barátnőm két sráccal a lakásban maradt. Amikor visszaértünk, olyan fura volt, nagyon feldobott. Lényeg, hogy másnap elmondta mi történt, miután faggattam sokat. Kb negyedórát hármasozott az ott maradt két sráccal. Egyszer már hármasoztunk, annyira nem vagyok prűd, de azért az nem esett jól, hogy így hirtelen felindulásból, anélkül tette, hogy megkérdezne... Ráadásul tök kellemetlen volt utána a két srác rajtam vigyorgott, és nem biztos, hogy jól láttam, de az egyikkel utána még eltűnt pár percre a mosdóban (de nem néztem, lehet csak a konyhába ment ki).
2020. aug. 31. 19:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
A világ megérett a pusztulásra.
2020. szept. 3. 22:45
 22/28 anonim ***** válasza:

17-es!

”De a jogi következményein kívül is primitív egy dolog így lerendezni bármit is”

És amit a ri.banc csinált az nem primtív, te feminista szarkupac?

2021. júl. 16. 02:14
 23/28 anonim ***** válasza:
Ez kamu.
2021. júl. 16. 02:16
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Aztán hirtelen megcsörrent a telefonod, és egy harmadik, Kanadából hazatérű, glam modell barátnőd is megjelent, aki rögtön elvonta a két srác figyelmét... ti úgy éreztétek hoppon maradtok, amikor megjelent Brad Pitt klónja az ajtóban, és csak annyit kérdezett: "Bocsi, itt van házibuli?" Itallal kínáltátok, de az illata megbabonázott, ezért a barátnőd letérdelt, te pedig kínosan érezve magad szintén térdeltél... a srác zavarba jött, a barátnőd viszont már a szájába vette a férfiasságát...

Ilyeneket én is tudok írni, jézusom.

2021. júl. 16. 08:55
 25/28 anonim válasza:
100%
Ez attól függ milyen kapcsolatban álltok. Ha alapból nyitott kapcsolatban vagytok és meg van szokva, hogy mással is szexeltek... Illetve le van tisztázva mi fér ebbe bele és mi nem akkor nem szakítanék. Dd ha csak random történt a dolog akkor biztosan.
2021. júl. 16. 09:33
 26/28 anonim ***** válasza:
24-esnél a pont :D
2021. júl. 16. 12:14
 27/28 anonim ***** válasza:

Ha kamu, ha nem kamu. A véleményem akkor is ugyanaz:

Bár a #21-es tökéletesen és tömören leírta a lényeget, de menjünk bele egy kicsita részletekbe.

Volt itt valaki, aki elverné mint a s*za.rt mind a nőt (csajszikát?), mind a férfiakat(fiúcskákat?), nagyon helyes, hiszen valahogy el kell juttatni a tudatáig, hogy mekkora állat... :-)

Nameg közben idejött egy nagy büdös rib.anc, ha jól emlékszem az #5-ös (feltéve, ha nem egy bu*z.eráns srác). Azt csak egy férfibörtönbe zárnám, ahol reggeltől estig véresre-b*s.zák a sunáját... :-)

Aztán jött egy álszent búzacsíra is, aki fel volt háborodva, hogy valaki elverné ezeket a gyerekeket, mint a sz.art. Nos téged is le lehetne húzni a WC-n, ha tényleg ilyenekkel jössz ide, hogy bíróság, meg stb, stb.

Én a legtöbb embert elvinném egy Auschwitz-szerű táborba és rájuk gyújtanám... :-)

Ezért is adtam igazat a #21-esnek!

2021. júl. 16. 15:41
 28/28 anonim ***** válasza:

27-es!

Az utolsó előtti mondatoddal nem értek egyet, de legalább jól kiosztottad a koszos libsiket!

2021. júl. 16. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!