Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt szakítanátok?

17-es!
”De a jogi következményein kívül is primitív egy dolog így lerendezni bármit is”
És amit a ri.banc csinált az nem primtív, te feminista szarkupac?

Aztán hirtelen megcsörrent a telefonod, és egy harmadik, Kanadából hazatérű, glam modell barátnőd is megjelent, aki rögtön elvonta a két srác figyelmét... ti úgy éreztétek hoppon maradtok, amikor megjelent Brad Pitt klónja az ajtóban, és csak annyit kérdezett: "Bocsi, itt van házibuli?" Itallal kínáltátok, de az illata megbabonázott, ezért a barátnőd letérdelt, te pedig kínosan érezve magad szintén térdeltél... a srác zavarba jött, a barátnőd viszont már a szájába vette a férfiasságát...
Ilyeneket én is tudok írni, jézusom.

Ha kamu, ha nem kamu. A véleményem akkor is ugyanaz:
Bár a #21-es tökéletesen és tömören leírta a lényeget, de menjünk bele egy kicsita részletekbe.
Volt itt valaki, aki elverné mint a s*za.rt mind a nőt (csajszikát?), mind a férfiakat(fiúcskákat?), nagyon helyes, hiszen valahogy el kell juttatni a tudatáig, hogy mekkora állat... :-)
Nameg közben idejött egy nagy büdös rib.anc, ha jól emlékszem az #5-ös (feltéve, ha nem egy bu*z.eráns srác). Azt csak egy férfibörtönbe zárnám, ahol reggeltől estig véresre-b*s.zák a sunáját... :-)
Aztán jött egy álszent búzacsíra is, aki fel volt háborodva, hogy valaki elverné ezeket a gyerekeket, mint a sz.art. Nos téged is le lehetne húzni a WC-n, ha tényleg ilyenekkel jössz ide, hogy bíróság, meg stb, stb.
Én a legtöbb embert elvinném egy Auschwitz-szerű táborba és rájuk gyújtanám... :-)
Ezért is adtam igazat a #21-esnek!

27-es!
Az utolsó előtti mondatoddal nem értek egyet, de legalább jól kiosztottad a koszos libsiket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!