Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nincs egy nő se aki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs egy nő se aki a kis méretű péniszt kedveli?

Figyelt kérdés

14-15cm-s farokkal miért nem lehet szexelni, főleg alkalmizni?

Ennyire ritkaság és elérhetetlen egy szűk kis puncis nő, aki nem 16-18/5-6 méretet igényel?

2020. aug. 29. 23:38
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

#40 de nagyon is zavarna, sőt undorodok az olyanoktól...

Azért azt te se gondolhatod hogy egy hétköznapi nő olyan életet él.

2021. febr. 21. 21:42
 42/45 A kérdező kommentje:

#39 a család más, gyereket csinálni 8-10 centivel is lehet nemhogy 14cmvel.

Szerencsés vagy hogy tele vagy pénzzel vagy jól nézel ki.

Sajnos nekem a kis farkam mellett ocsmány pofám is van és szegény vagy ok.

2021. febr. 21. 21:43
 43/45 anonim ***** válasza:
89%

41-es!

Látszik nem ismered a nőket.

2021. febr. 22. 00:44
 44/45 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon nem jól nézek ki, és még csóró melós is vagyok.

Gyereket csinálni nem művészet, de azt megtalálni, aki veled akar gyereket csináltatni, na az nem egyszerű. Amúgy meg egyik - sem régebbi, sem jelenlegi- kapcsolatomban sem úgy kezdte a csaj, hogy "neked mekkora farkad van?"

Ki kell elégíteni, ez a titok. És ha ez megy, akkor nem a mérettel fog foglalkozni.

Sőt, soxor talán előny is a kisebb:

Pl nem akkora gond a mélytorok vagy az anál sem. Volt, aki előttem egyiket sem csinálta, aztán mégis megszerette mindkettőt....

1 fontos dolog: ne úgy ismerkedj, hogy "én vagyok a falu kisfaxú, kishitű, puhapöcsű balfaxa"

Meg hát nem árt az sem, ha tudsz kényeztetni, és nem csak a p..át látod a nőben, hanem azt, aki téged akar, csak még nem tudja. Rá kell vezetni. Na aaaaazzzz művészet 🤪

És hidd el, hogy minden nő akar dugni, Mindben ott a qrva, csak ki kell hozni belőle, hogy ő akarja ezt megmutatni neked.

Ehhez viszont sem gazdagnak, sem Adonisnak nem kell lenni. Elég, ha csak figyelsz rá, és érezteted vele, hogy Ő a világ közepe, körülötte forog a tejút is.

Hosszú lett, bocs.....

2021. febr. 22. 13:30
 45/45 A kérdező kommentje:

#44 jó tanács, de ha tényleg csak "én vagyok a falu kisfaxú, kishitű, puhapöcsű balfaxa" akkor nem tudok mit mondani...

Azért nem tudom milyen nők elégednek meg melós kisfarkú nem jól kinéző pasival. Azért az nagyon nem mindegy, mert csúnya dagadt öreg nő nekem is jutna akinek már mindegy csak valaki hozzányúljon. Na meg főleg azért hirtelen anál meg mélytorok 😂😂😂

2021. febr. 22. 14:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!