Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nincs egy nő se aki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs egy nő se aki a kis méretű péniszt kedveli?

Figyelt kérdés

14-15cm-s farokkal miért nem lehet szexelni, főleg alkalmizni?

Ennyire ritkaság és elérhetetlen egy szűk kis puncis nő, aki nem 16-18/5-6 méretet igényel?

2020. aug. 29. 23:38
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
86%
Az enyém 13 cm és még soha nem panaszkodott senki, de nem is zavart soha, hogy nem hatalmas. Amúgy meg ha a csaj esetleg a nagyobbakért is van oda, egy kiadós nyalással tudod kárpótolni.
2020. szept. 2. 09:42
 32/45 anonim ***** válasza:
30%
Akad, de mindenképp 160 cm alatt keresgélj.
2021. febr. 19. 20:49
 33/45 A kérdező kommentje:
#32 úgy szoktam mivel én is csak 182cm magas vagyok. Csak sajnos az alacsony vékony lányok szintén le se szarnak, a dagadtakhoz meg kicsi a farkam , tehát ez is matt helyzet
2021. febr. 19. 20:57
 34/45 A kérdező kommentje:
#31 vagy baromi szerencsés vagy vagy baromi nagy kamus. 13 cm nagyon kicsi , amúgy hol, mikor és főleg kin tanultál meg nyalni ? Mert ahhoz is pont ugyanúgy nő kell mint a kis mérettel megtanulni jól dugni...
2021. febr. 19. 20:59
 35/45 anonim ***** válasza:
91%
Keress párkapcsolatot, fel sem fog merülni, hogy mekkora ismerkedéskor. A méreted átlagos, nem fogsz szégyenben maradni.
2021. febr. 19. 21:29
 36/45 A kérdező kommentje:

#35 bocs de ebbe a korban már milyen párkapcsolat van?

Két roncs ember összeáll hogy ne legyen egyedül?

És a nőknek akkor is számit a méret, főleg miután már eddigre megfordult benne 20-30-50 pasi, csak már nem teszi szóvà hogy legalább valami kisfarkú lúzer vele maradjon, miután az összes nagyfarkú hazug otthagyta és megöregedett és elhasználodott plusz ott vannak a gyerekek...

2021. febr. 19. 21:45
 37/45 anonim ***** válasza:
91%

Mi van a 182-el? Én is annyi vagyok.

Menj el kur.vázni. A kur.va aztán tényleg leszarja a méretet, sőt még örül is a kisebbnek, ha normális magassága van. És rajta gyakorolhatsz nyalni. Ha pedig nincs hozzá gusztusod, akkor semmilyen más nőhöz se legyen.

2021. febr. 20. 23:02
 38/45 A kérdező kommentje:

#37 te tiszta hülye vagy!

Egy qrvát összehasonlítasz gusztus szinten egy normális nővel? Olyan mintha azt mondanád aki a moslèkot nem eszi meg az ne akarjon étterembe menni...

Azt nyaljam amibe hetente 50-en verik a fxszukat? És még fizessek tízezreket ?

Nem vagy normális !!!!

2021. febr. 21. 10:04
 39/45 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, Te - minden tisztelet, hogy életben tudsz maradni- egy életre alkalmatlan ostoba ember vagy.

Nekem 14, és család, feleség.... + 1 nem publikus barátnő 😉

De osszad az ostoba véleményed nekem is, mint mindenkinek 🤪

2021. febr. 21. 15:25
 40/45 anonim ***** válasza:
95%
Itt inkább te vagy tiszta hülye. Honnan tudod, hogy egy normális kinézetű nőbe nem verik bele hetente 50-en a fa.szukat? Másrészt úgy tűnt nem nagyon zavarna az téged, ha egy sokak által megkrt nővel kéne összejönnöd. Szóval akkor miért is hisztizel?
2021. febr. 21. 17:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!