Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs egy nő se aki a kis méretű péniszt kedveli?
14-15cm-s farokkal miért nem lehet szexelni, főleg alkalmizni?
Ennyire ritkaság és elérhetetlen egy szűk kis puncis nő, aki nem 16-18/5-6 méretet igényel?
#20 csak tudom hogy milyen visszajelzéseket kaptam...
Mindenfélét, kivéve hogy elég lett volna...
Azért is kérdeztem hogy létezik e egyáltalán ilyen nő vagy ne remênykedjek?
#22 ha hihető körülmények között hallanám elhinném.
Csak sajnos még nem sikerült ilyet hallanom. Vagy anonim , azt se tudod nő mondja egyáltalán, vagy valóban nő mondja, de valahogy az aki ezt mondja sose akar semmit...
#23-as Azért van ez, mert rosszul, és rossz emberekkel ismerkedsz. Normális nőket egyáltalán nem érdekel a farkad mérete, szóba sem kerül ismerkedéskor, az ágyban meg nem kezdik el méregetni.
Az, ha rossz vagy az ágyban, az egyáltalán nem a méreteidnek köszönhető!
#24 azokkal ismerkedek akik a neten vannak...
Igenis szóba kerül a méret, ha másnem amikor megtörténne...
Különösen alkalminál
Amúgy meg hogy lehetnék jó amikor nincs lehetőségem se odakerülnöm, ha pedig véletlenül mégis, akkor a méret és tapasztalat miatt nincs második alkalom...
Tehát ez a nem számit a méret csak legyek jó, de úgy legyek jó hogy a méretem miatt nem jutok lehetőséghez...
Mindeközben legyek jókedvű, magabiztos, rámenős de ne bunkó, figyelmes és persze hűséges...
#26 ????
Nem olvastad a választ? Ha hihető körülmények között hallanám vagy csak egyszer találkoztam volna ilyennel akkor nem kérdezném.
Azért kérdezem mert ilyen nem volt még, és mivel ez is egy felület ahol lehet érdeklödni, gondoltam megkérdezem.
Ja és mert ha az utcán tenném meg ezt, börtönbe csuknának
#28 nem igazán. De attól kaptam visszajelzést.
Nem nehéz megnêzni mekkora a 14-15 cm és arról véleményt mondani, hogy elég vagy kicsi. És eddig csak azt kaptam vissza hogy kicsi.
Ezen nincs mit magyarázni...
Legutóbb pl pont tegnap éjjel cseten.. Az a 2-3 cm mindig hiányzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!