Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs egy nő se aki a kis méretű péniszt kedveli?
14-15cm-s farokkal miért nem lehet szexelni, főleg alkalmizni?
Ennyire ritkaság és elérhetetlen egy szűk kis puncis nő, aki nem 16-18/5-6 méretet igényel?
#5, #10 nagyon tévedtek...
Egy előtte is megkérdezik, és amikor kiderül, vagy lekerül a ruha akkor is kisiklik a dolog. Ez a legnagyobb hülyeség hogy akkor már nem számit...és nem 16 hanem 14cm irtam...nekem elég hokizáshoz a méretem, a nőknek kicsi, igy nem magamnak kell elfogadnom hanem a nőknek
És azért nem elég nekik az állitólagos átlag alkalmiba
Amúgy szex nélkül hogy lehet gyakorolni hogy jobb legyek, ha a kis méret miatt nem jön össze vagy egy alkalom után dobnak?
A szeretőmnek kb 12 centi, mégis ki tud elégíteni. És imádom szopni, sokkal jobb, mint egy 18+os.
40N
#15 nem ránêzésre! Számok alapján. Megkérdezik, elmondják az igényüket, vagy ha én mondom el hogy kicsi akkor azonnal lelépnek.
De legkésőbb közben és utána lehet látni rajtuk hogy kicsi nekik...
Ha itt valaki leírja hogy neki jó a kicsi, biztos kamus. Ha azt írja csak a nagy, akkor meg milyen szemét, gonosz. Ha leírja hogy az internet szerinti átlag méret ami 13-16 cm elégv, akkor ez biztos nem így van. Minden nő, kinevet, gonosz, és nem elég neki ami van.
Persze lehet ezt gondolni, meg így élni, de akkor minek írod ki a kérdést? Akkor szenvedj, hogy semmi se jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!