Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nincs egy nő se aki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs egy nő se aki a kis méretű péniszt kedveli?

Figyelt kérdés

14-15cm-s farokkal miért nem lehet szexelni, főleg alkalmizni?

Ennyire ritkaság és elérhetetlen egy szűk kis puncis nő, aki nem 16-18/5-6 méretet igényel?

2020. aug. 29. 23:38
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:

#5, #10 nagyon tévedtek...

Egy előtte is megkérdezik, és amikor kiderül, vagy lekerül a ruha akkor is kisiklik a dolog. Ez a legnagyobb hülyeség hogy akkor már nem számit...és nem 16 hanem 14cm irtam...nekem elég hokizáshoz a méretem, a nőknek kicsi, igy nem magamnak kell elfogadnom hanem a nőknek

És azért nem elég nekik az állitólagos átlag alkalmiba

Amúgy szex nélkül hogy lehet gyakorolni hogy jobb legyek, ha a kis méret miatt nem jön össze vagy egy alkalom után dobnak?

2020. aug. 30. 01:08
 12/45 anonim ***** válasza:
88%

A szeretőmnek kb 12 centi, mégis ki tud elégíteni. És imádom szopni, sokkal jobb, mint egy 18+os.

40N

2020. aug. 30. 02:01
 13/45 anonim ***** válasza:
79%
A nők többsége az ekkorát kedveli, ugyanis ilyennel találkoznak, egyáltalán nem kicsi a méreted, átlagos. A fejedben vannak a gondok, nem a gatyádban.
2020. aug. 30. 03:02
 14/45 anonim ***** válasza:
94%
Én nem tudom te milyen nőkkel akadsz össze, de nálam ez a méret kérdés soha,szóba sem került, pedig nőket illetően kegyes volt hozzám a sors és nekem sincs nagy cerkám.
2020. aug. 30. 07:27
 15/45 anonim ***** válasza:
86%
Azt mondd meg melyik az a nő aki ránézésre megállapítja hogy ez bizony 15 centis, nem 16 tehát már nem jó. Nem értem ezeket a kérdéseket, egy ismerősöm se járkál mérőszalaggal szexelni, hogy ha nincs meg a méret akkor viszlát.
2020. aug. 30. 09:41
 16/45 anonim ***** válasza:
25%
Leírom csak hogy le legyek pontozva. Itt gyakorin 10-13cm az álom méret, de a valóságban a nők a nagyot szeretik. Ezt ők maguk mondják. Anonim fórumon azt se tudod, hogy ki válaszol. Ahol látni is lehet, hogy tényleg nő válaszol, ott mindig 18cm körüli a legjobb méret. Ekörül van az ideális méret, ezzel a legjobb a szex. Ki lehet elégíteni egy nőt átlagos vagy kisebb mérettel is, de sose lesz olyan jó, mint egy nagy.
2020. aug. 30. 11:31
 17/45 A kérdező kommentje:

#15 nem ránêzésre! Számok alapján. Megkérdezik, elmondják az igényüket, vagy ha én mondom el hogy kicsi akkor azonnal lelépnek.

De legkésőbb közben és utána lehet látni rajtuk hogy kicsi nekik...

2020. aug. 30. 11:39
 18/45 A kérdező kommentje:
#13 lehet hogy ekkorával találkoznak vagy hogy ez az átlagos, ( ami szintén nem igaz ) de attól nem ezt kedvelik. És ezt többször el is mondták illetve visszajelzésből tudom...
2020. aug. 30. 11:42
 19/45 anonim ***** válasza:
34%
Egyébként szerintem a valós átlag 17-18cm körül van. Rengeteg nő egész életében csak ilyesmi méretekkel találkozik. Ha ez olyan ritka méret lenne, akkor nem így lenne. Ráadásul ez az ideális méret a nőknek és azért elég sok nő él boldog szexuális életet.
2020. aug. 30. 12:00
 20/45 anonim ***** válasza:
88%

Ha itt valaki leírja hogy neki jó a kicsi, biztos kamus. Ha azt írja csak a nagy, akkor meg milyen szemét, gonosz. Ha leírja hogy az internet szerinti átlag méret ami 13-16 cm elégv, akkor ez biztos nem így van. Minden nő, kinevet, gonosz, és nem elég neki ami van.

Persze lehet ezt gondolni, meg így élni, de akkor minek írod ki a kérdést? Akkor szenvedj, hogy semmi se jó.

2020. aug. 30. 12:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!