Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg nekem nagyobb a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nekem nagyobb a szexuális étvágyam?

Figyelt kérdés
Hétvégén volt egy nagy vitánk a barátnőmmel, a szex miatt persze. Az a lényeg hogy olyan másfél éve vagyunk együtt és lassan másfél hónapja kivettünk egy albérletet.Na most hogy azért ne egyik napról a másikra éljünk én is bevállalok egy kis túlórát hétvégén, ő pedig éjszakás műszakot is bevállalt. Tudni illik nagyon jól megvagyunk, pláne a szex fenomenális vele . De mióta albérletbe költöztünk, a sok munka úgymond az együttlétek rovására ment. Én a legjobban szexel szeretem indítani a napot, de mostanában mikor hazajön éjszakából, nincs kedve hozzá, hilla fáradt állítólag, ő mire hazajön èn már fent vagyok és kell a szex vele, de ő ilyenkor éjszakás műszak után úgy van vele már hogy csak essünk rajta túl hamar. 20.-a reggel már semmi kedve nem volt hozzá, és lett egy nagy vita hogy miért nem hagyom aludni, mert kicsit ubja hogy minden reggel ezzel várom .Szerintetek jogos, vagy lehet már kezd eltávolodni tőlem? Én csak őt akarom minden nap.
2020. aug. 25. 09:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem ez igaz, de nem is kell minden reggel megdugni a hulla farast kedvesedet!

Olyan nincs h neked kell es punktum! Neki meg kell az alvas mert faradt punktum!

Amig az alavas eletszukseglet addig a dugas nem az!

Alvas nelkul hamarmeghalsz sugas nelkul vigan elelhetsz akar 80evet is!

Azt dontsd el h o a szerelmed tarsad parod vagy csak egy lyuk akit tomhetsz!

Ha ez elobbi akkor tisztelettel fordulj fele es legyen fontos neked a szukseglete leven az erosebb mint a tied!

Vedd vissza magad es figyelj ra es kedveskedj , lehet delutan is szexelni mikor kipihente magat de te sem vagy faradt!

Na pont egy ilyen alak volt az exem, es nem veletlen lett ex! Leven a szex vele olyan volt mintha idozitve lenne es minden nap semmi romantika semmi erzelem. Kb ugy ereztem magam mint egy gumibaba. Hasznalt es ennyi. A parod is hamarosan ex lesz ha ezt folytatod!

2020. aug. 25. 12:46
 12/17 A kérdező kommentje:
Lehrt külön költözés lesz
2020. aug. 26. 12:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Legalább kialudhatja magát szegény lány.
2020. aug. 26. 12:23
 14/17 A kérdező kommentje:
Nrm jobb élvezés után aludni??
2020. aug. 26. 12:52
 15/17 anonim ***** válasza:

Te komolyan ennyire retardált vagy? A szexuális izgalomhoz nyugodt körülmények kellenek, hogy az élvezetre tudjon koncentrálni az ember. Fáradtan, álmosan, stresszesen nem lehet szexelni mert az csak szenvedés, kb olyan mintha neked hajnalban a seggedbe feldugnék egy sodrófát és követelném hogy élvezd.

Valami komoly baj van veled ha ennyit nem tudsz megérteni és csak a saját orgazmusod kedvéért minden nap rettegésben tartasz egy embert...

2020. aug. 26. 13:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Gratulalok a kapcsolathoz ahol egy ilyen dolgot nem sikerul megbeszelni es ez szetkoltozeshez vezet. Gondolom neked ennyi hasonlo toltetu valasz se volt eleg hogy tullendulj a "de en akkor is dugni akarok minden reggel" hozzaallasodon. Az eletben nem lesz igy ertelmes parkapcsolatod es teljesen vakon leszel mindig mert a masikban fogod keresni a hibat ahelyett hogy magadba neznel hogy mennyire nyomasztoan viselkedsz belefojtva a parod a kapcsolatba. Na de ilyen ez a narcizmus.
2020. aug. 26. 20:28
 17/17 anonim ***** válasza:

Lehet hogy más alatt fárad el ennyire. Szegényke.

Sosem volt ilyen problémám. :)

2020. aug. 27. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!