Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg nekem nagyobb a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nekem nagyobb a szexuális étvágyam?

Figyelt kérdés
Hétvégén volt egy nagy vitánk a barátnőmmel, a szex miatt persze. Az a lényeg hogy olyan másfél éve vagyunk együtt és lassan másfél hónapja kivettünk egy albérletet.Na most hogy azért ne egyik napról a másikra éljünk én is bevállalok egy kis túlórát hétvégén, ő pedig éjszakás műszakot is bevállalt. Tudni illik nagyon jól megvagyunk, pláne a szex fenomenális vele . De mióta albérletbe költöztünk, a sok munka úgymond az együttlétek rovására ment. Én a legjobban szexel szeretem indítani a napot, de mostanában mikor hazajön éjszakából, nincs kedve hozzá, hilla fáradt állítólag, ő mire hazajön èn már fent vagyok és kell a szex vele, de ő ilyenkor éjszakás műszak után úgy van vele már hogy csak essünk rajta túl hamar. 20.-a reggel már semmi kedve nem volt hozzá, és lett egy nagy vita hogy miért nem hagyom aludni, mert kicsit ubja hogy minden reggel ezzel várom .Szerintetek jogos, vagy lehet már kezd eltávolodni tőlem? Én csak őt akarom minden nap.
2020. aug. 25. 09:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
17%
Dobd ki. Ilyen nő nem érdemel férfit.
2020. aug. 25. 09:39
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ejszakazzal es rajosz h milyen faraszto

Nekem sem volt kedvem ejszakai munka utan hazaerve dugni. Faradt voltam aludni akartam

Es az h minden nap az olyan kotelezo jellegu

2020. aug. 25. 09:41
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Az éjszakai műszak leterheli az embert. Nekem Pasiként nem lenne ingerenciám naponta kamatyolni.

Légy megértőbb vagy hagyd ott és ne rabold az idejét

2020. aug. 25. 09:44
 4/17 anonim ***** válasza:
26%
Az èjszakás műszakban lerendezte a kanja. Jó hogy nincs kedve.
2020. aug. 25. 09:45
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Teso, nagyon gaz hogy a csajod bevallal egy ejszakai muszakot kettotokert es te fel vagy haborodva ha onnan hazaesve reggelente pont nincs mar energiaja/kedve minden egyes alkalommal a te kieleguleseddel foglalkozni. Gyerekes es onzo vagy, csak a sajat elvezeteddel foglalkozol. Mondom ezt eleg nagy etvaggyal rendelkezo faszikent. Uljetek mar le atbeszelni a temat h mikor hogy lenne idotok egymasra ebben az uj elethelyzetben ahelyett h fullba nyomod a kretent, vered a melled hogy neked akkor is dugnod kell minden reggel es ezzel gyakorlatilag megfojtod az egesz kapcsolatot
2020. aug. 25. 09:46
 6/17 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem meg hosszu tavon az biztosan nem fenntarthato hogy mas muszakban dolgoztok... 1-2 ora diff meg beleferne mondjuk 1ikotok 9-17 a masik meg 10-18, meg jo is mert van enido. Mellesleg az allando ejszakazas amugyis az egeszseg rovasara megy, szoval jobb az ilyet abbahagyni.
2020. aug. 25. 09:49
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehetnél kicsit megértőbb néha, a barátnőd fontosabb kellene hogy legyen mint az óvodás szintű, állati ösztöneid.
2020. aug. 25. 10:23
 8/17 anonim ***** válasza:

Szex...

Szex...

Szex...

A pasik mindig csak dugni akarnak, Bocsi de tegyél érte v mit.

Arra gondoltál már hogy mire haza jön meglepivel várd????? Ugye hogy nem, fa..sz föl all , ész meg all. Szoktak mondani bocsi nem

szeretnélek bántani. :)

forró fürdővel akar kettesben + gyertya + pezsgő,:)🍾🍸🥂

vacsora 🍽kettesben és egy kellemes megértő beszélgetés?

Labb masszazs és hidd el hogy úgy fog dorombolni mint meg soha, ed kérni fog hogy du...gd meg.

Ennyi. Érteni kell a nők nyelven, nem csak betesz kivesz viszlát.

Ilyen helyzetbe a gyengébbik nem azt érzi hogy csak szexre kell neked, és joggal gondoljak ezt.

Vége :)

2020. aug. 25. 11:00
 9/17 anonim ***** válasza:

A kérdésedre a válaszom...

Tényleg nekem nagyobb a szexuális étvágyam?

Nem nagyobb a szexuális etvagyad, csak nem tekintesz nőket a párodra.

Többet lenne veled ha oda IS figyelnének ra. Bocsi.

2020. aug. 25. 11:02
 10/17 A kérdező kommentje:
Minden reggel nrm várhatom pezsgós forró fürdős, gyertya fényes "vacsorával"
2020. aug. 25. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!