Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek nincs nagy szexuális étvágya (részletesebben lent), mit tehetnék, hogy nagyobb legyen?
#1: Mikor kiírtam ezt, tudtam hogy ez a válaszok között lesz, 100%. Mint mondtam, ez barátnőm óhaja volt, mert őt is zavarja. De teljesen nyugodtan könyvelj el egy lusta tahó szarnak aki ráerőlteti magát arra akivel van. Mint mondtam, vártam ezt.
#2: Tudom én azt, és ahogy írtam, engem magamat nem igazán zavar.
Kedves kérdező!
Egyáltalán nem gondoltam hogy lusta,szar ember vagy. Egy idő után az ember lánya úgymond vágyik arra,hogy a párja kimutassa meg mindig nagyon szereti és bizony kívánja is. Erre céloztam,A hódítsd meg tanácsommal. Én is nő vagyok,12 éve kapcsolatban és magamból indulva ki ,imádom mikor a párom kedveskedik Nekem bárhogyan is. Olyankor bizony a libidóm is szárnyal.
Az is eszembe jutott,hogy fogamzásgátló is okozhat libidó csökkenést. Remélem sikerül megoldani a problémát.
Én is ok nélkül keltem ki magamból, ezért elnézést. Igyekszem kedveskedni, odafigyelni, gondozni a kapcsolatot, lassan öt éve vagyunk együtt, ki akarom érdemelni minden percét. Ezért is nem zavar annyira ez a dolog., de ha őt igen, és van valamiféle megoldás - kaja, bármi -, akkor vevő vagyok rá.
Fogamzásgátlót nem szedünk.
#6: Nem igazán. Így volt általában mindig, ennyire van "beállítva" a drága.
#7: Hmm, érdekesen hangzik. Elé terjesztem.
Össze vissza irkálsz hülyeségeket.
Ha ő neki elég, téged meg nem kifejezetten zavar, akkor mit problémázol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!