Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőmnek nincs nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek nincs nagy szexuális étvágya (részletesebben lent), mit tehetnék, hogy nagyobb legyen?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: barátnőm, akivel már rég vagyunk együtt megelégedne heti egy vagy két együttléttel, de nekem nagyobb a libidóm - akár napi egyről is lehetne szó. Ez engem nem kifejezetten zavar már, mert nagyon szeretem, de őt kezdi, szeretné valahogy megnövelni a "limitet". Van rá valamiféle mód?

2017. júl. 25. 21:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze...Minden nap hódítsd meg,ne pedig elvárd hogy,megkívánjon. Nem mondom,hogy soha nem fordufordul elő, de általánosságban ez ferfi tulajdonság.
2017. júl. 25. 21:30
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Nem nagyon tudsz mit tenni. Valószínűleg nem vigasztal, de sokan örülnének annak a heti egy-két alkalomnak.
2017. júl. 25. 21:43
 3/11 A kérdező kommentje:

#1: Mikor kiírtam ezt, tudtam hogy ez a válaszok között lesz, 100%. Mint mondtam, ez barátnőm óhaja volt, mert őt is zavarja. De teljesen nyugodtan könyvelj el egy lusta tahó szarnak aki ráerőlteti magát arra akivel van. Mint mondtam, vártam ezt.

#2: Tudom én azt, és ahogy írtam, engem magamat nem igazán zavar.

2017. júl. 25. 21:54
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Kedves kérdező!

Egyáltalán nem gondoltam hogy lusta,szar ember vagy. Egy idő után az ember lánya úgymond vágyik arra,hogy a párja kimutassa meg mindig nagyon szereti és bizony kívánja is. Erre céloztam,A hódítsd meg tanácsommal. Én is nő vagyok,12 éve kapcsolatban és magamból indulva ki ,imádom mikor a párom kedveskedik Nekem bárhogyan is. Olyankor bizony a libidóm is szárnyal.

Az is eszembe jutott,hogy fogamzásgátló is okozhat libidó csökkenést. Remélem sikerül megoldani a problémát.

2017. júl. 25. 22:07
 5/11 A kérdező kommentje:

Én is ok nélkül keltem ki magamból, ezért elnézést. Igyekszem kedveskedni, odafigyelni, gondozni a kapcsolatot, lassan öt éve vagyunk együtt, ki akarom érdemelni minden percét. Ezért is nem zavar annyira ez a dolog., de ha őt igen, és van valamiféle megoldás - kaja, bármi -, akkor vevő vagyok rá.

Fogamzásgátlót nem szedünk.

2017. júl. 25. 22:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Lehet rosszul ertelmeztem a kerdest. Soha nem volt nagyobb a szexuális étvágya? Mert ha így van,akkor bizony neki ez a normális. Mondják egy pár etelre,hogy növelik a libidót,de őszintén én nem hinnem ,hogy annyira beindítanak a párod, hogy minden nap szexelni akarjon.
2017. júl. 25. 22:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Esetleg kezdjen el sportolni. Mióta edzek napi kétszer simán rámjön a szexelhetnék 30N
2017. júl. 25. 22:22
 8/11 A kérdező kommentje:

#6: Nem igazán. Így volt általában mindig, ennyire van "beállítva" a drága.

#7: Hmm, érdekesen hangzik. Elé terjesztem.

2017. júl. 25. 22:31
 9/11 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Ezért kell használni a vesszőt. :-) Szóval napi kétszer simán megkívánom, mióta edzek :-)
2017. júl. 25. 22:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Össze vissza irkálsz hülyeségeket.

Ha ő neki elég, téged meg nem kifejezetten zavar, akkor mit problémázol?

2017. júl. 26. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!