Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak, akiket kifejezetten a vékonyabb lányok vonzanak?
Szóval csak vékony lányokra hajtanak és ők vonzzák szexuálisan...?
Mi bennük a szexi?
#1-es vagyok, így azért picit árnyaltabb a kép, bár én egy mondatból nem rögtön arra gondolnék hogy biztos valami nagymellű nagyfenekű nőre gondolt, miért ne lehetne az a bombanő vékony?
Amúgy az én párom is 170 centi körülhöz 54 kg, kis A kosaras mellekkel, pici fenékkel és megőrülök érte szóval bizonyítottan van ilyen pasi. Meg vannak ezzel még jópáran így a világban.
Kinek a pap, kinek a papné... ettől az igazság az, hogy az összkép, a kisugárzás számít és a pasik 90%-ának igen széles körű a "preferenciája" (azaz egy vékony, helyes csaj ugyanúgy tud nekik tetszeni mint egy nőiesebb, dús idomokkal, mellekkel megáldott lány).
A pasid ettől még egy bunkó, dobd ki a pléhbe és kezd olyannal aki külsőleg IS csinosnak tart. Ha ennyire nem tetszik neki, akkor húzzon a p.tsába és verje magának otthon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!