Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan férfiak, akiket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan férfiak, akiket kifejezetten a vékonyabb lányok vonzanak?

Figyelt kérdés

Szóval csak vékony lányokra hajtanak és ők vonzzák szexuálisan...?

Mi bennük a szexi?

2020. aug. 24. 14:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#1-es vagyok, így azért picit árnyaltabb a kép, bár én egy mondatból nem rögtön arra gondolnék hogy biztos valami nagymellű nagyfenekű nőre gondolt, miért ne lehetne az a bombanő vékony?

Amúgy az én párom is 170 centi körülhöz 54 kg, kis A kosaras mellekkel, pici fenékkel és megőrülök érte szóval bizonyítottan van ilyen pasi. Meg vannak ezzel még jópáran így a világban.

2020. aug. 24. 16:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Kinek a pap, kinek a papné... ettől az igazság az, hogy az összkép, a kisugárzás számít és a pasik 90%-ának igen széles körű a "preferenciája" (azaz egy vékony, helyes csaj ugyanúgy tud nekik tetszeni mint egy nőiesebb, dús idomokkal, mellekkel megáldott lány).

A pasid ettől még egy bunkó, dobd ki a pléhbe és kezd olyannal aki külsőleg IS csinosnak tart. Ha ennyire nem tetszik neki, akkor húzzon a p.tsába és verje magának otthon.

2020. aug. 24. 16:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Persze, nagyon szexik tudnak lenni. Nekem a top3 ismerős csajomból 2 vékony, magas és kis mellű.
2020. aug. 24. 17:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejönnek a vékony nők, mert szexi tud lenni egy gazella alkatú, vékony lábú, de magas nő. Tetszik, hogy gyorsak, szépek tudnak lenni.
2020. aug. 24. 19:03
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a vékony, kisebb mellű lányok jönnek be. Számomra sokkal szebb, szexibb az ilyen kinézet, mint a teltebb testalkat és/vagy a nagyobb mellek.
2020. aug. 24. 21:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!