Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megint látni fogom, akkor már nem fogok vonzódni hozzá/zavarba lenni? Veletek volt már ilyen? L
Figyelt kérdés
Egy pasit már nem láttam egy ideje, de nagyon tetszett (tetszik?). De mostanában nem gondolok rá olyan szempontból, ha meglátom közösségi médián sem fog el az az érzés mint régebben. Ezek alapján ha talizunk, akkor nem fog visszajönni az érzés? Veletek volt már ilyen?2020. aug. 22. 18:17
1/6 anonim válasza:
Nekem jelenleg is van egy ilyen ember az életemben. Én sem gondolok rá nagyon, de tegnap futás közben szembe jött velem, és még az illatát is megéreztem....huh..:D
Lehet neked is visszajön ez az érzés, de próbálj meg természetesen viselkedni, vagy ha még tetszik, beszélgess vele, küldj neki jeleket. :)
3/6 A kérdező kommentje:
De nem lehet semmi koztunk, tehat azert valamennyire kuzdeni akarok ellene :D A legrosszabb, hogy neha azt latom hogy talan tetszem neki (kulsoleg). De lehet tulreagalom..
2020. aug. 22. 18:36
4/6 anonim válasza:
Én is azt hittem. Már fél éve szenvedek. Azt hittem már elég jól elfelejtettem, aztán találkoztam vele és minden kezdődött előről
5/6 A kérdező kommentje:
Ettol felek en is sajnos.
2020. aug. 22. 18:43
6/6 anonim válasza:
Az biztos hogy hatással lesz rád amint újra látod. Amíg nem lesz valaki aki mellett elhalványul a hatása, ez jó ideig nem fog változni. Hülye dolog, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!