Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kövér nőhöz hogyan tud egy férfi szexuálisan vonzódni?
nekem a husis alkat jön be
nem kevésbé vonzó, hanem sokkal izgatóbb!
mind vizuálisan, mind érintésre
viszont az erős önbizalom hiány ami a husis partnereknél tapasztalható sokat ki tud venni a dologból, de van aki szex közben eltudja engedni magát és igazi kis r1b4nccá válni :)
kinek mi jön be ugye
A vonzalom nem csak a szexi pasik és szexi nők iránt alakul ki. Sőt, szerintem nem feltétlen a külső miatt kezdünk vonzódni valakihez.
Nem, nem vagyok kövér, de szerintem sértő egy “kövérebb” nőről vagy férfiról ilyent mondani, hogy nem vonzó.
Ezt én sem értem hogy egy alakját vesztett hájtömegre vizuálisan hogyan tud egy férfi ráizgulni...
Rejtély marad számomra mert nekem szerencsére nem megy.
Szex előtt lisztbe kell hembergetni, hogy megtaláld a lyukát...
Úgy, ahogy egyébként az a vékonyabb lányok esetében is van, először megismerem, beszélgetünk, és utána eldöntöm, hogy vonzó vagy sem. Ha az esze "csúnya", lehet bármilyen divatlapból kiugrott playboy nyuszi a világért nem szexelnék vele.
F33
Kétretű a dolog.
Egyik,hogy a kövérség az egeszsegtelen dolog.
Ezen nincs mit vitát nyitni,ez bizonyított tény.
Az evolúciós, tulelő ösztön pedig mindig a legegészsegesebb egyed felé küldi,mindkét nemet,hogy életerős utódokat hozzanak létre,es azokat képesek is legyenek felnevelni.
Ez nem tudatos cselekvés.
Az embernél ez annyiban módosul,hogy hozzájönnek meg mas preferenciák,mas igények is.Melyek vagy fontosabbak,mint az eg÷szség,vagy nem.Vagy mindegyik egyformán lényeges stb.
Tehat mindenki,mondom mindenki a maga számara legideálisabb,a legjobb partner felé gravitál.A legjobb,az minden tekintetben legjobbat jelent.Ill a lehető legjobbat,amit az egyén igényeihez igazodva elérhet.
Hogy útközben mi történik,az más kerdés.
Beleszól az ízlés,beleszól a kor,a környezet,a tarsadalmi elvárások,a nem ösztön,az anyagiak, a csalódás,a várakozások feladása stb..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!