Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok szexuálisan vonzódni egy ilyen pasihoz?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy a nők/lányok többségének mennyire gáz ha egy pasin van egy kis felesleg és nem éppen kigyúrt, viszont igényes, szex terén pedig tud alkalmazkodni a partnere igényeihez és figyeli mi esik jól neki (durvábban, finoman szeretné ilyesmi)
Ha nem gond kort is írjatok.
Köszi a véleményeket jöhet hideg-meleg.
2020. jún. 28. 21:05
1/9 anonim válasza:
Én szeretem a felesleget egy férfin. Nagyon is. :) 18L
2/9 A kérdező kommentje:
Sokan betámadnak, hogy menj eddzeni stb, viszont én így érzem jól magam nem gátol semmiben, ha lenne valakivel menni még az is lehet hogy mennék, viszont egyedül nincs motivációm.
2020. jún. 28. 21:15
3/9 anonim válasza:
Engem is támadnak, mert hasonló alkatú vagyok. (1-es voltam.)
4/9 anonim válasza:
Attól függ kinek mi a kis felesleg. Párom normál testalkatú, de van egy kis hasa. Nekem ez még be is jön. De ha nagyobb súlytöbblete lenne egy pasinak az engem zavarna. Nem csak a kinézet, hanem ezzel az is párosul hogy nem igényes magára, lusta, nem egészséges, nincs kitartása stb és ezek nem valami vonzó tulajdonságok
5/9 A kérdező kommentje:
178cm 85-88kg kb
2020. jún. 28. 22:06
7/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, ne hallgass arra aki ilyet ír.
Én határozottan az, ilyen férfiakhoz vonzódok. És sok más nő is, ahogy én tapasztalom.
8/9 anonim válasza:
Szerintem férfinak ennél a magasságnál kell is ez a súly.
9/9 anonim válasza:
csak vékony (nem kigyúrt) párom volt, nekem nem menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!