Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon zavar hogy az exének...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavar hogy az exének hatalmas farka van. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy szó esett erről. Én erőltetettem, hogy beszéljünk róla és kifaggattam hogy az exével milyen volt a szexuális élete és kiderült hogy átlagon felüli mérete van a volt barátjának nekem pedig átlag alatti.

Ráadásul miután felórát rágtam a fülét elmondta, hogy vele szinte mindig volt hüvelyi orgazmusa. Én pedig tudom hogy csak nyalásra és ujjazásra tud velem elmennielmenni nem úgy mint az exével.

Rettenetesen féltékeny vagyok a volt barátjára és állandóan az jár a fejemben hogy hogyan nézhetett ki akkor a barátnőm amikor a farkára élvezett el és én ezt soha nem láthatom. Azt hiszem ezt hívják kisebbségi komplexusnak.

Azóta a szex sem megy úgy, pedig nagyon szép lány, de egyszerűen akkor is ez jár a fejemben és nem áll fel rendesen.

2020. aug. 21. 13:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
39%
Semmi gond, majd visszajár az exéhez dugni, ha már te nem tudod neki megadni, amire vágyik (nem bánsz jól a szerszámoddal).
2020. aug. 21. 15:21
 22/28 anonim ***** válasza:
81%

Magadnak köszönheted, te akartad ezt.

Szex közben próbálod is elképzelni az expasija farkát?

Azon jár az eszed napközben hogy járt benne ki-be a méretes szerszám, és ő hogy élvezte? :D

2020. aug. 21. 15:24
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Az van, hogy az "én minden tőlem telhetőt megtettem" a legolcsóbb kifogás, hogy ne kelljen fejlődnöd. A szex mindig lehet jobb, mindig meg lehet tenni egy kicsit többet.

Káma szútra, speciális síkosítók (pl mentás), extrém helyek, szerepjátékok megvoltak? Vagy belenyugodtál hogy te a hüvelyi orgazmushoz rövid vagy és kész?

Amúgy nem értem miért jár az agyad az exe farkán. Veled jár, nem vele. Sőt, itt leírtad, hogy a csajnak a jó szex önmagában nem volt elég egy kapcsolathoz. Ezer más szempontból lekörözhetted a srácot, de mégis olyasmin agyalsz amiben szerinted alul maradtál. Vesszek meg ha értem.

Amúgy a megoldás egyszerű. Húzd ki magad az önsajnálatból, ne gondolj az exekre, és elegitsd ki a párodat.

2020. aug. 21. 15:25
 24/28 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező: nekem van egy haverom, akinek kis farkat adott a teremtő!

Jó haverok vagyunk - és egyformán erkölcstelenek...

Rengeteget grupposunk, meg mindent amit el tudsz képzelni.

Nekem jóval nagyobb a farkam, mégis minden nő vele szeret dugni, mert - szerintük - hihetetlen jó az ágyban! Azt tanusítom, hogy azt pl. hogy mikor élvezzen el, azt eszméletlenül tudja irányítani: akár órákig is képes meredezni, de ha kell két perc alatt telelövi az ágyat... Nyugi, nem minden a nagy farok!!!

2020. aug. 21. 15:42
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyobb, mint az exeinek, és nincs hüvelyi orgazmus. Nem a farokméret a döntő, a nőknek a fejben kezdődik az orgazmus.
2020. aug. 21. 15:51
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Elég ostoba vagy, igaz?

Az orgazmus nem méret, hanem technika kérdése.

Az hogy milyen volt az előző, elég rossz kérdés... Nem azt kell utánozni, hiszen akkor te is ex leszel. A kesergés helyett pedig kérdezd tőle hogy hogy szereti a szexet, minek örül, mitől élvez.

2020. aug. 21. 16:56
 27/28 anonim ***** válasza:
94%

Átérzem a helyzeted, nekem sincs nagy. De! Sosem adom fel, és mindig meghozza a sikert.

ÁllÍtásod szerint szép a barátnőd és amúgy oké, leírás alapján normális is, mert te kényszerítetted ki ezeket belőle, ő meg nem hazudott. De így elfog hagyni. Ha nem érzed magad férfinek, Ő se fog téged annak tartani. Dolgozd fel, hogy elég az is ha elmegy az arcodon. A tiéden. Nyilván nem véletlen.

Ha neked ez kevés, akkor egy dolgot tudsz tenni. Összeszeded magad, és teljesítesz. Ha 15 pózt kell kipróbálni, akkor annyit. Például nekem általában beválik ha a csajt oldalra fektetem, térdét feltolom kicsit, én meg úgy jövök hátulról, hogy kicsit ferdén megyek be, hogy a hüvely csikló felöli oldalát ingereljem(még kézzel is rá lehet segíteni). Vagy ha a hátán fekszik a csaj, kispárna a csípője alá, változik egyből a szög, jobban fogja érezni. Vagy ha lovagol, (ezt kicsit nehéz elmagyarázni :D) a szeméremcsontját leszorítod magadhoz és nem ki be mozogsz hanem kicsit előre hátra is.. meg van még sok lehetőség.Nem szabad elkeseredni és feladni. De ne lássa rajtad, hogy görcsösen akarod. Legyél kedves és határozott.

31/f

2020. aug. 21. 18:17
 28/28 anonim ***** válasza:
74%
Ahogy leírtad már tönkre is tetted a kapcsolatodat. Ügyes voltál.
2020. aug. 22. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!