Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavar hogy az exének hatalmas farka van. Mit tehetek?
Az a helyzet, hogy szó esett erről. Én erőltetettem, hogy beszéljünk róla és kifaggattam hogy az exével milyen volt a szexuális élete és kiderült hogy átlagon felüli mérete van a volt barátjának nekem pedig átlag alatti.
Ráadásul miután felórát rágtam a fülét elmondta, hogy vele szinte mindig volt hüvelyi orgazmusa. Én pedig tudom hogy csak nyalásra és ujjazásra tud velem elmennielmenni nem úgy mint az exével.
Rettenetesen féltékeny vagyok a volt barátjára és állandóan az jár a fejemben hogy hogyan nézhetett ki akkor a barátnőm amikor a farkára élvezett el és én ezt soha nem láthatom. Azt hiszem ezt hívják kisebbségi komplexusnak.
Azóta a szex sem megy úgy, pedig nagyon szép lány, de egyszerűen akkor is ez jár a fejemben és nem áll fel rendesen.
Hehe, nem az exem pasija vagy?:)
Nemrég mesélte exbarátnőm, hogy pasija kifaggatta kb minden eddigi párkapcsolatáról, rólam is és a lány őszintén mesélt mindenről.
Fogtam a fejem, mikor ezt olvastam..:(
reménytelen eset vagy ilyen felfogással
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!