Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dom, vagy sub? Mit szeretsz benne és mi az ami kevés jelenleg?
Én nekem mindkét irányban vannak vágyaim, de nem igazán tudtam eddig megvalósítani őket. Szóval egyenlőre csak fantázia marad.
F
Sub/L. Mindig is akkor éreztem szabadnak magam, ha valaki irányítgatott. Egyedül kevés vagyok. Ez a szexben is megmutatkozik.
A pasik általában félreértik és azt képzelik, hogy lehetnek bármilyen vadállatok, nekem az jó lesz. Sok rossz tapasztalatom van, ezért bezárkóztam.
a BDSM DS ága vonz főleg dom oldalról
irányítani szeretek, erotikán túl is
feladatok, szabályok...
F
Mit szeretek a palacsintában? Az ízét. A tölteléket, a külsejét.. hogy beleharapsz és tudod, hogy jó lesz, de képes vagy mindig meglepődni, hogy milyen finom is igazából.. lehet túl sok palacsintát enni, de valahogy sosem fogom megunni, az biztos:)
A BDSM is ilyen. Domináns férfiként nem azt kedvelem, hogy jól elverem a lány hátsóját, keményen meghágom, mélytorokra kényszerítem, taknya-nyála összefolyik, úgy megbaszom a testnyílásait.. nem. Ezek "csak" cselekedetek, de nem ettől lesz dominancia és szubmisszivitás két ember között.
Legyen kapcsolódás, legyen játékosság, odaadás.. legyen keménység és vágy. Hódoljon be nekem a másik fél, de érezzem, hogy megküzdöttem érte. Bízzon bennem és abban, hogy nem élek a bizalmával vissza.. csak pont annyira, amennyire szeretné. Számomra ez a dominancia, ez a bdsm. Nem az, hogy vadállat módjárat szétszedek egy lányt.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!