Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél, ha lenne egy barátod, akit szeretsz és ő téged még jobban, de jelenleg távkapcsolatban éltek és óhatatlanul megtetszik valaki más? Akivel történt már ilyen mit tett ilyen helyzetben?
Szétcsalnám a fejét a barátomnak,akit szeretek.
18/L
miért vagy külföldön? meddig leszel ott? a barátod nem költözik ki?
ergo meddig tart a távolsági kapcsolat még? ha belátható időn belül vége és együtt fogtok élni,akkor igenis embereld meg magad és felejtsd el a másik gyereket.
viszont ha nem tudjátok meddig tart még ez a távkapcs,valószínű évek múlva is ugyanígy lesz,akkor kár erőltetni szerintem. egy kapcsolattal igenis törődni kell minden nap, ápolni,együtt lenni,közös élményeket szerezni,egymás mellett lenni stb.. hosszabb távon őrültség olyanba belemenni,hogy hónapokig nem látjátok egymást
3 hónapja nem láttátok egymást. Ez már nagyon kemény távkapcsolat és nem biztos, hogy tartós marad.
Én voltam már ilyen helyzetben és nem csaltam meg a barátnőmet. Aztán amikor hazajöttem megtudtam, hogy ő bizony megcsalt.
Én a helyedben beszélnék először a barátoddal, hogy vannak-e jelek a tartós kapcsolatra. Ha a kapcsolatod hosszú távra nem biztositott akkor szakits és kezdj új kapcsolatot a melletted lévő pasival.
Alternativa az lenne, hogy a melletted lévő pasival megbeszéled, hogy párkapcsolatban vagy. Lehet egy két szex beleférne de azt te kell eldöntsed, hogy kit szeretsz. Minden estre ne csapj be senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!