Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fizikailag melyik nőt könnyebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fizikailag melyik nőt könnyebb jól meghúzni?

Figyelt kérdés

Most nem a péniszméret és vaginaméret érdekel szóval ezzel NE gyertek.

Hanem hogy egy 150 cm magas 40 kg testsúlyú, illetve egy 170 cm magas 60 kg testsúlyú nőt könnyebbe jól megdöngegni minél több lehetséges pózban. Gondolok itt állva szexelésre, feldobni őt a konyha linkára és oty kinyalni, jól meglovagoltatni meg mindenféle extra pózra ahova bizony szerintem fontos a partner testsúlya...

2020. aug. 20. 09:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem a kicsit konyebb de ra jobban kell vigyazni. A nagyobba meg kicsit bele kell tenni ha nem vagy egy eromuvesz de ot azert nyugodt szivvel szetbaszhatod
2020. aug. 20. 16:09
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik szerelmes beléd.
2020. aug. 20. 16:28
 13/21 anonim ***** válasza:
91%
Nem erted az anatomiat. Koze nincs a huvelynek a testalkathoz. Mas tenyezokhoz igen.
2020. aug. 20. 19:46
 14/21 anonim ***** válasza:
89%

Amelyik hajlékonyabb. Hiába könnyebb a kisebb, ha nem hajlékony, nem fogod a nyakába rakni a lábát. Ha magas vagy, állva se nagyon fogsz szexelni vele.

A 60 kilósat meg illene még azért elbírnod, de ha nem megy, akkor ez van, marad az ágy normál pózokkal.

2020. okt. 4. 15:02
 15/21 Williamspear ***** válasza:
82%
Önnek mint kívülállónak, mi a véleménye az intelligenciáról?
2020. okt. 7. 09:06
 16/21 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem a vékonyabb nőket könnyebb, úgy porgeted , hajlitod ahogy csak akarod.
2020. okt. 7. 11:30
 17/21 anonim ***** válasza:
90%

A 60 kg-os sem kövér 170 centihez...

És nem fogod sem pörgetni, sem hajlítgatni, ha az illető nem akarja, mert pl nem hajlékony és fáj neki...

2020. okt. 7. 12:14
 18/21 anonim ***** válasza:
25%
A vékony, könnyű nővel mindet lehet. Nem kell ráhasalva kipasszírozni, könyékkel lehet tartani a súlyt, de ha hagyod lovagolni, bicepszből is emelgetheted. Én őket preferálom, de nincs bajom a megtermettebbekkel sem.
2020. okt. 7. 16:11
 19/21 anonim ***** válasza:
70%
En megba*zom mindkettot. egy husibb lanynak is fajhat, ha szarul csinalod
2020. okt. 15. 00:59
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre válaszolva: a legkönnyebb a benedvesedett nőket megdugni!!!

(de olyan is előfordult, hogy ő dugott meg engem:)

2020. okt. 15. 13:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!