Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi volt eddig a legistenibb, legorgazmikusabb szopási élményetek?
Figyelt kérdés
Meséltek róla?
Hol történt? Mikor? Kitől kaptátok? Hogy éltétek meg? Mitől volt olyan emlékezetes? Együtt vagytok még a lánnyal? Vagy együtt voltatok egyáltalán?
Hány évesek vagytok most?
Sztorizzatok bátran :)
2020. aug. 19. 20:12
1/68 anonim válasza:
mikor ujjazták a popolukam izgatták a g pontom szo-pás közben....oriasit élveztem
2/68 anonim válasza:
Mikor egy tini rajtam tanult meg.
3/68 anonim válasza:
Amikor abbahagyták és inkább beleültek...
Sok csaj nem csinálja jól.
4/68 anonim válasza:
Fiatalként diszkóból kihívtam a lányt (akit egész esete fűztem) "beszélgetni", gondoltam összejön valami csókolózás, mell és fenék megfogás, össze is jött, csak a lány egyszer csak lehúzta a sliccem és elkezdett szopni, szerencsére nem mentem el egyből, úgy, hogy elsőre jól sikerült szopás volt, pedig az előtt csak hallottam róla.
5/68 anonim válasza:
Amikor a volt barátnőm úgy kenyeztetett ott lent, hogy előtte fogat mosott meg szájvizet használt.... az a hűsítő érzés mikozben szopott valami isteni volt...
6/68 Roman00SA válasza:
Legjobb nem.a szopas volt hanem egy tamtra maszazs
7/68 anonim válasza:
és a tiéd, te miért nem szállsz be a sztorizgatásba?
8/68 anonim válasza:
Mi van??? Mi az hogy "szerencsére nem mentem el szopás közben" . Akkorbmeg mi a fenéért csinálod ? Csak visszarakodca gatyába és örülsz mint a vadalma vagy mi?
9/68 anonim válasza:
# 8 A szöveg értelmezése nem jött össze.
"szerencsére nem mentem el egyből"
10/68 anonim válasza:
#8,
Nekem ilyen volt az exem. Szólnom kellett neki, mielőtt elmennék, mert nem engedte se szájba se arcra (pinába engedte az élvezést gumi nélkül). Amekkora gci volt velem a kapcsolatunk végén, már bánom, hogy nem felejtettem el szólni szopásnál neki mielőtt elélveznék :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!