Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi volt eddig a legistenibb, legorgazmikusabb szopási élményetek?
Meséltek róla?
Hol történt? Mikor? Kitől kaptátok? Hogy éltétek meg? Mitől volt olyan emlékezetes? Együtt vagytok még a lánnyal? Vagy együtt voltatok egyáltalán?
Hány évesek vagytok most?
Sztorizzatok bátran :)
Pedig, ha pl. egy buliban gyorsan le akar szopni, akkor a legtisztább, ha lenyeli, az én csajaim ezért szeretik nyelni, nincs gond utána a spermával.
#62 "Nekem a feleségem nem szeretné ha a szájában élveznék el,de azt engedi, hogy más lány megtegye ezt nekem"
Megengedi, hogy megcsald? Ez egy kitalált mese.
65 ha megengedi akkor nem megcsalás XD
ha tud róla és úgy csinálja akkor az nyitott kapcsolat
Nagyon sok nő van, akiről el sem tudod képzelni, hogy milyen szex fantáziájuk van.
Nekem volt egy csajom, egyszer piásan elmesélte, hogy ő sokat fantáziál arról, hogy az én farkamat valami "hülye picsa" szájába beleveri, vagy durván ráhúzza a fejét a farkamra, ... sajnos sose lett belőle valóság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!