Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, hogy reagáltok, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hogy reagáltok, ha a nő ezt csinálja az autóban?

Figyelt kérdés
Kihangsúlyozom, nem vezetés közben, mert az tudom, hogy balesetveszélyes lenne. Hanem, mikor állunk a lámpánál, vasúti soormpónál, parkolóba történt beállas után stb. a nő a combotokra teszi a kezét és elkezd simogani, majd kívülről a péniszeteket is megsimizi. Jó érzessel tölt el vagy zavar olyankor?

2020. aug. 19. 18:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar.
2020. aug. 19. 21:03
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

20. Az autósok tényleg ennyire buták? Mindenki máshogy reagál. Valaki egy simogatástól odalesz, valaki az öleléstől lesz oda és idő kell mire magához tér. Valaki kevésbé érzékeny érintésre. Igaz, akinek autója van, annak esze nincs, tehát tök felesleges itt bármit magyarázni.

Azt hiszem, a rendőr, postás vasutas mondás helyett be kéne vezetni az autós, motoros, dohányos mondást.

2020. aug. 19. 21:21
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna viszont utana alig varnam hogy haza erjunk
2020. aug. 19. 22:20
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Ha ez megtörténne, akkor kinyitnám az ajtót, és menjen Isten hírével lenne...
2020. aug. 19. 22:26
 25/27 anonim ***** válasza:
65%
Szoptak már le autópályán! Te meg felteszel egy ilyen langyi kérdést! Nem érzed szégyennek????
2020. aug. 19. 23:20
 26/27 anonim ***** válasza:
Rendszeresen csinálták régen nekem. Persze h jó dolog!
2020. aug. 20. 04:24
 27/27 anonim ***** válasza:
Kérdező velem a 4. találkozón is csinálhatod :D
2020. aug. 20. 10:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!