Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, hogy reagáltok, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hogy reagáltok, ha a nő ezt csinálja az autóban?

Figyelt kérdés
Kihangsúlyozom, nem vezetés közben, mert az tudom, hogy balesetveszélyes lenne. Hanem, mikor állunk a lámpánál, vasúti soormpónál, parkolóba történt beállas után stb. a nő a combotokra teszi a kezét és elkezd simogani, majd kívülről a péniszeteket is megsimizi. Jó érzessel tölt el vagy zavar olyankor?

2020. aug. 19. 18:40
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Akkor bolt helyett helyettesítsd be a megfelelővel, a férfiak többségének szokott spontán merevedése lenni. Nálam figyelmesebb sofőrrel nem nagyon találkozol, mindig indexelek és nem ugrik el előlem senki, mert figyelek maximálisan az útra. Nem vagyok őrült, menet közben nem kezdeném el szopni vagy kézzel kielégíteni, az valóban veszélyes lenne. Ezt egy kedves gesztusnak szánom, nem is azért csinálnám, hogy álljunk meg rögtön valami elhagyatott helyen szexelni. Nem, otthon nyilván élvezésig csinálom és ruha nélkül.
2020. aug. 19. 19:07
 12/27 anonim ***** válasza:
78%

A spontán merevedés teljesen más. Hát igen, soha nem voltál még férfi, de attól még hülyének nem kéne lenned.

Bolt helyett hiába helyettesítem be, mert se boltban vásárolni, se az általad behelyettesíteni vélt dolog közben nem életveszélyes. Boltban nem vagyok hülye, hogy tegyük fel felizgulva sétálgassak, legrosszabb esetben valakinek nekimennék, de csak gyalog, ti meg jóval nagyobb sebességgel.

Senkit nem érdekel, otthon hogyan csinálod, és az sem, meg akarsz-e állni rögtön egy elhagyatott helyen. Az érdekel, hogy ne bohóckodj az autóban. De látom, még mindig óriási probléma felfogni, hogy az út közepén se állva, se berregve se vitorlásrepülőzésben nem kéne bohóckodni.

2020. aug. 19. 19:13
 13/27 anonim ***** válasza:
72%
Egy férfival se csinalj ilyet
2020. aug. 19. 19:16
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Olyan szép közöttetek ez a kommunikáció, hogy öröm nézni. 🍿😎 Lássuk mi lesz ebből, vajon befejezik e este 8-ig.
2020. aug. 19. 19:17
 15/27 A kérdező kommentje:
Számtalanszor volt már több exemnél, hogy a legrosszabb helyzetben áll fel nekik közösségi helyen (bolt, tömegközlekedés, munkahely stb.) Neked nem ment át a lényeg, hogy megállva kb. 5-6-szor végigsimítanám kedveskedésből a belső combján és péniszén a kezemet ruhán keresztül akár akkor, mikor ő vezet, akár akkor, mikor én.
2020. aug. 19. 19:19
 16/27 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem izgi, de csak akkor, ha tudod, hogy olyan helyen vagytok, ahol még tudtok állni, vagy mindjárt otthon vagytok.
2020. aug. 19. 19:31
 17/27 A kérdező kommentje:
Nem kérek az eddig 23-on felül több privátot, hogy titeket is kényeztethetnélek így. A kérdésem nem ismeredési célzattal írtam ki és nem is vagyok olyan, hogy egy teljesen ismeretlen emberrel az első találkozón ilyesmit csináljak.
2020. aug. 19. 19:32
 18/27 anonim ***** válasza:
21%

Az énpárom szereti, ha simogatom ott vezetés közben. Volt hogy le is sz.ptam. Igaz, ő nagyon jól vezet. A legtöbb ember nem tudna így koncentrálni, de neki csukott szemmel is menne a vezetés:D

N

2020. aug. 19. 19:36
 19/27 anonim ***** válasza:
70%
Úúú! Popcornt ide! 😁
2020. aug. 19. 19:40
 20/27 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem meg nyugodtan belefer par csalafinta simogatas. Ennyitol nem mkinek lesz kokemeny egybol a farka, es ennyire tudja magat kontrollalni egy normalis ferfi, aki nem osztonleny. Nekem is van jogsim. Akit ket combsimogatas kizokkent a vezetesbol, az ink ne uljon volan moge.
2020. aug. 19. 20:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!