Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan perverz férfi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan perverz férfi, aki nagyon durván szereti a bdsm-et és szereti a teltkarcsú kettyós' nőket, a nagy kerek popsit és imád fenekelni?

Figyelt kérdés

Emellett hűséges és fèltékeny, mint egy arab, durva, mint egy orosz és van emberrablásos szexuális fantáziája és meg is engedheti magának? Vagy ilyen csak a dark weben létezik és az is szerencsével...?

25L

2020. aug. 18. 19:54
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
34%

70%-ban magamra ismertem, de valószinűleg még igy sem közelitem meg a Te fantáziád nagyságát.

Emberrablásos fantázia izgató. Fenekelés, durva bdsm szintén.

De szerintem ezzel sokan vannak igy. A fantáziának csak a kreativitás szab határt.

28/F

2020. szept. 8. 08:29
 32/37 anonim ***** válasza:
0%

Hello

Hol lehet a darkweben ismerkedni?

2020. okt. 3. 16:27
 33/37 anonim ***** válasza:
0%
Hát a dark weben
2020. okt. 3. 17:56
 34/37 anonim ***** válasza:
29%
Full kamu
2020. okt. 7. 13:40
 35/37 A kérdező kommentje:

Nem érdekel ki tartja kamunak. Igazán felesleges reakció, még feleslegesebb erre válaszolnom.

Dark weben pl stranger chaten lehet ismerkedni. Ugyan nem arra való, de arra is lehet használni többé-kevèsbé.

2020. okt. 8. 17:22
 36/37 anonim ***** válasza:
Hogy halad a pártalálás? :) Sikerült találni valakit, aki hurkásra veri a popsid? :P
2020. okt. 8. 21:23
 37/37 anonim ***** válasza:
Na megtaláltad, akit keresel?
2022. jún. 12. 07:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!