Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan perverz férfi, aki nagyon durván szereti a bdsm-et és szereti a teltkarcsú kettyós' nőket, a nagy kerek popsit és imád fenekelni?
Emellett hűséges és fèltékeny, mint egy arab, durva, mint egy orosz és van emberrablásos szexuális fantáziája és meg is engedheti magának? Vagy ilyen csak a dark weben létezik és az is szerencsével...?
25L
22. Egyik sem igaz, ellenben rendkívül nehéz a természetem.
(Ha olvastál volna kommentet, nem csak ideböfögtél volna valamit, akkor leszűrhetted volna. De ha neked ez okoz örömet? Felőlem csinálj, amit akarsz. Gyalázd nyugodtan látatlanba' a mumus ábrándjaidat rólam.)
Most komolyan merjem említeni, hogy trollok kíméljenek? Akkor csak azok írnak 😂
Jjjjajh de rettentő hosszú az élet!
#23 olvastam. Nem nehéz a természeted, hanem saját bevallásod szerint ideg és elmebeteg vagy...
Ezen nincs mit magyarázni.
Nem állítom, hogy nem. De normális embernek nincs is elrablós vágya és hasonló perverziója, mint nekem (csak nézz körül) ☺☺☺
Ezen felül, ha ismered a stiklim, akkor mi az istenért találsz ki újabbakat? Az idegbaj nem elég? ☺
Inkább menj boltba konzervet venni, meg tankolj fel slozipapírral'. Jön vissza a vírus és olyan lesz állítólag, mint a spanyol nátha.
Bizonyára van jobb dolgod, mint engem szapulni.
#25 pillanatnyilag nincs. És nem szeretem ezeket a full kamu hülye kérdêseket.
Neked nincs jobb dolgod mint ilyeneket kiirni?
Figyi... Írj rám privibe, ha szerinted kamu. Mielőtt feleslegesen elítélnél/ rágalmaznál/besároznál kérdezhetnél és meg is ismerhetnél ( ezzel nem azt mondom, hogy bármit is akarok tőled, vagy te tőlem, csak normális, kultúrált beszélgetésre, eszmecserère gondolok).
Mert amit jelenleg csinálsz se nem igaz, se nem korrekt.
Köszi a megértésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!