Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan perverz férfi, aki nagyon durván szereti a bdsm-et és szereti a teltkarcsú kettyós' nőket, a nagy kerek popsit és imád fenekelni?
Emellett hűséges és fèltékeny, mint egy arab, durva, mint egy orosz és van emberrablásos szexuális fantáziája és meg is engedheti magának? Vagy ilyen csak a dark weben létezik és az is szerencsével...?
25L
Mekkora tirpák vagy, utolsó.
70 kg vagyok, ha ez ilyen elképesztően fontos , 160cm.
Van rajtam felesleg sajnos, egy éve még 50 voltam és 3 éven keresztül heti 4x edzettem személyi edzővel. Rajta vagyok az ügyön, hogy változtassak az alakomon, de túl sok stressz ért 1 év alatt, amibe csoda hogy nem haltam meg (tekintve, hogy volt egy öngyilkossági kísérletem is és 1.5 liter vért vesztettem az akkor 50kg-os kis testemből és elvitt a mentő, majd anèmiás lettem és leállt az anyagcserém, hìztam 10kg-ot ).A másik 10 a depresszív zabálás és alkohol miatt volt, belátom. Ha elveszíted az összes pènzed és vírus idejèn Németországba ragadnàl egészsègbiztosítás nélkül úgy, hogy nem tudsz németül sem és közben összeomlik a lábad alatt a talaj megtudnád.
A majdnem 30cm-es különbség így is megvan a derekam és a csípőm között. 90 63 90 voltam.
De persze van önkritikám ès tükröm, ne fèlts! Ez elmondható rólad is?
A kérdés költői. Mindnyájan tudjuk a választ és senki nem kíváncsi rá.
14. Vagyok
Ezen az oldalon biztos nem találsz sok megértést. Max olyanoktól akik erre akarják verni, de nem mernék komolyan. Smpixie viszont erre szakosodott társkereső, így lányként biztosan könnyen tudnál ismerkedni, ott nagyobb az esély a valós emberekre
SmPixiet nem kedvelem. A Fetlifet sem. Nem ma kezdtem.
De köszi a tanácsot.
A 12-es kommented előttig épp rád akartam írni, hogy rám pont passzol a leírásod, szívesen megadnám, amire vágysz, megvan a lehetőségem, igényem és tapasztalatom is.
De, olvasva a 12-est, te labilis személyiség vagy (öngyilkosság, depresszió?), így NEM lehet subként részt venni hasonló játékokban. a sub-nak stabilnak kell lennie, nem elég, tudnia mit akar. Ez így veszélyes, rád nézve! Ne csináld, mert rosszul fog elsülni.
Szeretek veszélyesen élni és hiszem, hogy nevelhető vagyok a megfelelő módszerekkel. Persze mindenkinek kész termék kell.
Na mindegy. Én nem teperek senkinek. Egycember privilégiuma a szolgálatom/ fanatizmusom/ szerelmem. Nem vagyok általánosítva mindenki csicskája. Furcsa ezt mondani, de szerintem itt mibdenki túl normàlis hozzám kèpest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!