Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez belefér lánybúcsún?
Adott egy 8fős lány csapat, legjobb barátnők.
Eddig csak egy házasság volt, de ott csak egy nagyonlaza iszogatós lánybúcsú volt.
Szombaton viszont az egyik barátnőm tartotta a lánybúcsút.
Szintén 8an voltunk, és hivott 2 prostit.
Volt vetkőzés, durva piálás, elég jól lerészegedtünk mindjanyian.
Oda jutottunk hogy habot tettek a fiúk a farkukra és velünk szopatták le.
Mindegyik csaj megtette, kivétel nélkül, később sex is volt, 5csajnál, köztük én is.
ÉN szingli vagyok.
Viszont a másik 4 barátnőm aki sexelt, közülük csak egy szingli, másik 3nak barátja van, elég rég óta. (egyiknek szerintem már vagy 5-6éve, másik kettőnek is több mint 2éve)
Szerintem úgy hogy van barátjuk ez már sok.
Szerintetek?
A félrelépés relatív, a határok szinte mindenkinél az évek múlásával változik. Lehet tinédzserként egy csók is megcsalás, lehet fiatalként, 5-6 év után egy félredugás is belefér, ez mindig a párkapcsolatok alakulásával változik.
Te nem tudod, hogy mi van a barátnőknél otthon, milyen a szexuális életük, mik amik elfogadottak és nem szabad megbélyegezni másokat, mert náluk máshol vannak a határok. A legnagyobb szakadás a felfogásban általában a nagyon stabil kapcsolatos emberek és a szinglik között van.
Én is teljesen máshogy gondoltam erre, azután jött a komoly kapcsolat és eljutottunk arra a szintre a szexben, hogy már több izgalomra vágytunk és közösen kipróbáltunk 1-2 dolgot... Mivel közös volt, ezért nem számított nekünk megcsalásnak, pedig talán másoknál az. És miután átélsz néhány hasonló szituációt, a pontos határok már elmosódnak és kialakul néhány kimondatlan közös megegyezés párok között.
Szóval el kell fogadni azt amit a másik csinál, az ő dolga és az ő élete. Lehet te is leszel ebben a szituációban és nem szeretnéd, hogy valaki más csúnyán nézzen rád, mert ő nem érti te miért teszed ezt.
Kamu... Ha legjobb barátnők vagytok akkor tudnád mióta van pasijuk és nem azt írnád, hogy "szerintem már vagy 5-6 éve". Plusz, ha megnézzük a fogalmazást, abból se az jön le, hogy felnőtt nő vagy.
Elárulom, a normális emberek nem kérnek már a provokatív kamu kérdésekből😉
Hétvégén volt a legénybúcsúm 10-en voltunk, történtek pár dolgok
a párom meg elment leánybúcsúra, 8-as noltak....
1. Engem a kérdés témája érdekel, nem az, hogy ki kérdezi.
2. Én már réges régen nem a testiségwt tartom a legfontosabb összetartó erőnek egy kapcsolatban. A testiség az együtt töltött idő kb 10%-a. Sztem az összes többi sokkal fontosabb.
Figyelj legyünk őszinték, te is tudod hogy ez nagyon gáz, minden nő vágyik ilyenre ez is tény.
De majd 50 évesen hidd el kellemetlen lesz erre visszagondolni.
Meg egy nap kitudódik és nem leszel rá büszke.
Okés akinek nincs barátja annál ez más, de akinek van arra vonatkozva kínos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!